mám 163 cm, a 72 kíl, mam 20 rokov. Vy aké ste dievcata vysoke v akom veku?
Meriam malo?
162 cm, 52 kg, 25 rokov, vysoki frajeri, spokojna :))
ako tak kukam, populacia sa nam zvysuje v cm :D
18rokov,178 cm , cca 66 kg
178cm,24 rokov a som spokojna :)
muchotravka, pri tvojej vyske by som nenosila nohavice, ale sukne :)
a rukavy sa predsta nosia uz aj 3/4 :)
a vidis, ked dubakovi nevadi, ze je nizsi, tak mu nebude ani vadit, ked budes mat gace trochu kratsie :D
neee, srandujem :)
nastastie v dnesnej dobe sa uz nosi naozaj vselico :)
2bodka: o dubaka nejde, ten je nizsi, ale nie ovela a to mi ani tak nevadi, ako je problem najst na seba oblecenie, mam problem najst tak dlhe nohavice a tiez mi malokedy vyhovuje dlzka rukava, kupujem len nizke topanky, aby som nebola uplne jak telefonny stlp...
pokial ide o rast dievcat po dvadsiatke, tiez to nevidim ruzovo, ja som prestala rast uz okolo 15-17 rokov
od 13 rokov mam vysku 174 cm, ktora sa uz nezmenila, som maximalne spokojna, mama ma nejakych 177 cm a otel mal cca 175-176
na tvojom mieste by som sa skor zamerala na vahu
otec je vysoký asi 180-185.
mama 168
dvojca 165
no a ja 163
ale ja mám priatela uz viac nez dva roky,a nebol to prvy, ja niesom smutná kvoli tomu ze mam 163, len som chcela vediet ze ako ste na natom vy ostatný, okolo 20-tky ze kolko ste vyrastli.
MAoam
Ano chcem dat dole z vahy, písala som to v jednej teme totiz nedavno som mala v lete 80 kíl. Cvicim nejem mastné, a teraz mam 72, a cim postava sa mení (chudne) tym si myslim ze na pohlad som vyssia. Chcem skoncit na 63, ale to je uz ina tema.
muchotravka, staci ked si najdes trochu vyssi dubak a je po probleme :) nebud smutna, keby mali vsetky zeny 163 cm, muzi zacali spavat s muzmi :D
co by som ja za to dala s mojimi 182cm :/