Preco stoja muzom bradavky,ked nie je chlad?

Príspevok v téme: Preco stoja muzom bradavky,ked nie je chlad?
milli11

Mam taku asi nezvycajnu otazku.

Preco stoja muzom bradavky?

Boli sme von s partiou. Ako normalne sedime a medzi sebou vsetci kecame. A zrazu som si vsimla, ze jednemu chlapcovi sa nejako...ako to povedat...vztycili bradavky. Vlastne som nevidela, ako sa vztycili, oni uz boli vztycene, ked som na neho pozrela. A to mal dokonca tensi sveter a bolo to vidno.

Pritom tam nebolo chladno ani horuco, taka prijemna teplota bola v miestnosti. Lebo som pocula, ze stoja pri chlade, ale tam chladno vobec nebolo.

Ja som este take nieco nevidela u muzov. Vdaka.

milli11

Praveze bolo teplo, ked bolo aj mne teplo, lebo ja som ta, ktora, nech trochu fukne vietor uz na seba natahuje sveter. :DDD Viem, ze u zien je to, ked im je zima alebo su vzrusene, ale u chlapov som to este nevidela, preto sa pytam.

M 25

jahodka, no baba mi to robila len raz a bolo to fajn, ale kedže som čisto hetero, tak som radšej, ked mi ich oblizuje chlap! :DD

a partnerovi sa to hroozne páči! orgazmus príde ovela skôr a intenzívnejší, ked ho štipkám, hladkám a cmúlam bradavky :)

jahodka123

M 25 - a keď už sme pri tom porovnávaní... :) Teba vzrušuje ked ti baba láska bradavky ??? Lebo niektorých chlapov to ževraj vzrušuje. Nemám to oskúšané :D