Už 3 týždne sa trápim, hore som chudá, dolu stále tie stehná, hlavne vnútorné, zadok ešte ako tak chudne, ale stehná vôbec, prosím, poraďte, čo ďalej, aké cviky, moje telo vyzerá strašne neproporčne, nosím stále len dlhé tuniky, aby som zakryla chudé plecia a veľké stehná:( Momentálne mám 158cm a 52kg:(
Horná polovica veľmi chudá, dolná nechce pustiť ani pol kila
Ahoj, Marcellina ja som na spinnigu par krat bola a tie stehna mi zhrubli, co bol opak toho co som chcela. Ale mozno som tam chodila kratko na to a mozno som isla pri vyssej tepovke, takze skus, prip. sa opytaj tej instruktorky ako mas postupovat
Prave som pozerala ceny spinningovych bicyklov, strasne drahe:(( Nieco podobne tomu nie je? Stepper, alebo rotoped su lacnejsie, ale neviem, ci mi na tom nezhrubnu stehna. Na spinningu vraj nie:(
Marcellina, ak ta bavi bicyklovanie a spinning, je to na stehna a zadok idealne,najmä na stehna ;-)
Rozmyslam, ze sa dam na spinning. Je to vhodne? Alebo ktore? Rotoped, stacionarny bicykel? Bicyklovanie ma bavi a chyba mi to.
Maoam praveze ja tie stehna mam mlandrave a trasu sa mi:( Preto ich chcem spevnit, schudnut a stale to nejde
Marcellina, nemas ty nahodou uzsie boky? Ak ano, tak je logicke, ze su stehna viac pri sebe, ako keby si mala boky siroke...
Si vezmi africke atletky napriklad. Mnohe maju taku stavbu tela, ze maju uzke boky, svalnate stehna a tru sa im o seba ;-), kedze pri uzsich bokoch sa tam ta medzera nema kam vopchat ;-).
Marcellina, prilis riesis. Vec, ktora je tak nepodstatna, ale OK.
Zavisi od toho tvoje zivotne stastie? Vazne sa ta to teraz pytam. Nemas ine problemy okrem toho, ze nemas medzierku medzi stehnami, ked stojis?
Si malicka vzrastom, takze mas kratsie nohy. Mas istu geneticky danu stavbu tela a je to tak z nejakeho dovodu a ma to tak byt.
Ja poznam velmi vela zien, ktore su nizsieho vzrastu, venuju sa viacere street-dancu, mensie baby, stihle ale vsetky (!) maju pevnejsie nohy, podotykam ze je to KRASNE.
Je to pre mna osobne, hoci som zena, velmi pritazlive a posobi to dokonca sexy.
Pokial robis sport a mas peknu, spevnenu postavu, si zdrava a nohy ti funguju, bud za to rada a hlavne skus nasmerovat svoju energiu niekam inam, do niecoho, co ma zmysel a hodnotu.
Akceptuj sa taka aka si.
Mas urcite krasnu postavu a maj sa rada.
Musi to nejako ist bez lipo :( Najviac cvicim drepy a pilates a ty?
akoze..aj ja CHCEM, ale rozumies, s niektorymi vecami sa treba zmierit.
Marcelina - medzeru medzi stehnami fuuu. to nemam :D a viem ze ani nebudem. pokial by som VYRAZNE neokresala svoj jedalnicek. mala som ju, ale to bol jedalnicek "predsutazny" :DD a na ten nie som prave teraz pripravena, takze neriesim. Beham, cvicim, nohy maju tvar, je to okej.
2bodka - to je pravda, ze nezmenis typ postavy, ale ved to by sme ani nechceli :P Aspon teda ja urcite ne, lepsie mat tento moj zadok :)) a je pravda, ze tam, kde clovek rychlejsie nabera tuk, aj rychlejsie nabera svalstvo - cize nikdy to nebude ze zrazu budes uplne stihla.
to by si musela mat fakt prisny rezim! A to sa neda do konca zivota stravovat ako fitneska v sezone :)
Urcite si treba zvyknut na plnsiu spodnu cast, ale to neznamena, ze nemoze byt pevnejsia.
A ruky, ramena, chrbat, hrud, to vsetko posiluj. Neboj sa toho, nebudes "chlap".
mne sa od uplne "povodnej" postavy podarilo do ramien pridat 5, z bokov schudnut 4, zo stehien 5 .... a to vazim VIAC nez pred tym. Vtedy som vobec necvicila, takze makka katastrofa :D