PEARCING v brušku

nikolka

cawte ludia..ja sa len cem spitat ci je normalne ze to mam cervene a este mi to hnisa ked to mam niaky mesiac velmi sa bojim ze sa mi stym neco stane..plosiim keby nieco ak budte moct napiste mi na ni_ku_sh_ik@azet.sk....dakujem

mmmm123

ja ho mam od 15 (teraz mam 21)prvy raz ked mi to prepichovali, nebolelto to vobec, ale bacha na dve veci:

chirurgicka ocel ktora sa bezne pouziva nesedi kazdemu, mne napr nesedela, nik mi neporadil, stale sami to zapalovalo a nakoniec mi to doslova vyrastlo (telo to vypudilo)takze lepsi je titan a nie je zas o tolko moc drahsi...aspon na vyhojenie, potom uz mozes mat aj ocel.

druha vec je, ze by ti to nemali pichat moc plitko...radsej vziat trosku viac koze...coz bol tiez problem ako som sa neskor dozvedela s mojim prvym piercingom...

ked som sa dala prepichnut druhy krat, dala som sapichnut hlbsie a kupila som si nausnicu s titanovym bananikom (to je ta cast co mas v tele, ozdoby okolo mozu byt kludne z cohokolvek)a odvtedy som nemala najmensie problemy, zahojena som bola do troch tyzdnov...

dalsia rada do zivota..daj si to urobit az po lete..aj tak sa stym cerstvo nebudes moct kupat a nezahojene by to nemalo ani velmi na slniecko aby si sa nespotila tam a nedostala sa ti tam spina....

tolko moje skusenosti, snad som pomohla... ;)

stelka

Ja mam pearcing v bruchu uz druhy rok a nieje to az taka nevydrzatelna bolest,da sa to vydrzat.A to ake su s tym problemy tak to je tazko povedat.Mne sa to hojilo 4 mesiace a kamoske 4 tyzdne tak neviem to 100% povedat.PAPA