Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

15 cm?

Krpček

no nedá sa povedať, že nemáme skúsenosti a veľa sex. zážitkov, ale už také dni ako sa nám stalo, že sme celý deň nerobili nič len sexovali a ja som sa po každom raze spravil a ona ani raz, cca to bolo 8krát...tomu už fakt nerozumiem

winki

Ja mám vaginálny organizmus, teda nábeh nan len pri dvoch polohách a aj to len pokial trvajú istý čas a majú istú intenzitu :D. vsetko je to o cviku a pocúvaní tela a potrieb partnerky.

Magy

presne tak - vaginalny orgazmus NIE JE otazka dlzky penisu, rozhodne nie pri 15cm. mozno pri 3 alebo piatich cm by sme mohli polemizovat... nauc sa s nim narabat, chlape! o tom to je!

marrisa

Toz zeny to maju v tomto komplikovanejsie. Maloktora zena ma na zaciatku sexualneho zivota orgazmus behom samotneho sexu...niektore dokonca nikdy. To chce cvik, skusenosti, velmi dobre spoznat svoje telo a potom snad. Tu nejde o tvoju dlzku.

Krpček

ale keď moja priateľka ešte nikdy primne nezažila orgazmus, teda nie vtedy keď som vnej, keď jej pomáham inak tak to ide ale tým dolu nie a nie...

Magy

15cm je az-az. dolezite je, co s nim dokazes, nie ci je taky dlhy, ze jej krcok maternice pri styku vrazis az do hlasiviek!

marrisa

Priatelke mozes kludne uverit. Mala som v zivote viac partnerov a 15 je fakt uplne ok. Takze hor sa do vyzliekania :D