Ahojte,
mám problém, že sa hanbím za svoj pohlavný orgán, meria iba 15cm. Mám veľký problém sa aj vyzliecť pred ženou. Na operáciu by som nechcel ísť tak vás prosím o nejaké rady o zväčšení.
Vopred ďakujem.
15 cm?
no nedá sa povedať, že nemáme skúsenosti a veľa sex. zážitkov, ale už také dni ako sa nám stalo, že sme celý deň nerobili nič len sexovali a ja som sa po každom raze spravil a ona ani raz, cca to bolo 8krát...tomu už fakt nerozumiem
Magyyyyy... ty si pako!!! Skoro som sa zadusila pri veceri, z toho co si napisal :DDDDDDDDDDD
tak problem nebude v dlzke, ale v niecom inom
vsak skusajte :-), mate cas...
Toz zeny to maju v tomto komplikovanejsie. Maloktora zena ma na zaciatku sexualneho zivota orgazmus behom samotneho sexu...niektore dokonca nikdy. To chce cvik, skusenosti, velmi dobre spoznat svoje telo a potom snad. Tu nejde o tvoju dlzku.
ale keď moja priateľka ešte nikdy primne nezažila orgazmus, teda nie vtedy keď som vnej, keď jej pomáham inak tak to ide ale tým dolu nie a nie...
Priatelke mozes kludne uverit. Mala som v zivote viac partnerov a 15 je fakt uplne ok. Takze hor sa do vyzliekania :D
naco ti obra? to potom zenu boli, mas tak akurat, pokial nie je nejaky tenky