Ahojte, pred pár dnami som si dávala tampon, ale dosť som sa ponáhlala takže som sa velmi nesústredila a pravdepodobne som si ho dala aj s tým vrchným obalom, pretože potom som našla iba tú spodnú časť... čo mám robiť?
Problém s tampónom
Správne, ak si už nič nenašla, je to von. Pošva nie je bludisko ;)
nara, je dost mozne, ze to posva uz vylucila a nevsimla si si to ani, posva ma samocistiaciu schopnost + ak mas este MS, tak sa to zrejme uz vyplavilo tak ci tak von
To som už skúšala ae nič som nenašla, a k lekárovi mám ísť aj ked mám ešte menštruáciu?
dokladne si umy ruky, cupni si, ale nasiroko, zatlac (akoby na stolicu, nie ako na mocenie, to je dolezite), tym sa posunie krcok maternice nizsie ku vchodu posvy a budes to mat lahsie a s pokojom, uplnym kludom prehmataj vsetko
Čupni si a normálne si ho nahmataj ak je dnu určite ho nájdeš, taká hlboká aby si ho nenahmatala nie si.
a ty si ho nevieš vybrať? nahmatať ho
Keby si mala priatela s dlymi prstami tak ti pomoze on. Aspon mne pomoze ked sa nahodou tampon dostane hlbsie ako by mal. :/ Ale ak nie tak tu nesed a utekaj lebo sa ti moze urobit zapal alebo cokolvek ine a hlavne je to nehygienicke. Ak sa aj bojis toho ze musis ist za doktorom tak sa neboj lebo potom to bdue len horsie. Tak sup sup a nesed tu. Drzim palce.
K lekarovi:D
SKOC K LEKAROVY ON TI HO PINZETOU VYBERIE