Má vôbec význam to ešte riešiť?

Príspevok v téme: Má vôbec význam to ešte riešiť?
Miroslav159

Ahojte,
Asi 6 rokov som s jedným dievčaťom kamarát a asi pred rokom a pol som zistil, že k nej cítim niečo viac. Bol v tom háčik, že v tej doby odchádzala na pracovnú cestu na rok do zahraničia a tak som sa rozhodol už nič neriešiť. Avšak na moje prekvapenie sa mi ona ozvala, že jej chýbam a že ju mrzí, že to takto medzi nami dopadlo. Tak nakoniec to skončilo tak, že celú dobu, čo bola v zahraničí sme si písavali, bolo to fajn, vždy sme mali o čom sa rozprávať, dokonca sme si aj naplánovali, že budeme spolu, preto som ja už ani iné baby neriešil. Ona mala v tej dobe iného priateľa s ktorým sa však už chcela dlhšie rozísť. Keď sa vrátila, tak sme sa nejako nezhodli hneď zo začiatku a pohádali sa a potom mi povedala, asi po týždni, že to nemá význam a že ostaneme iba kamarátmi. Mňa to hrozne mrzelo a vyčítal som si to. Po pár mesiacoch sme sa znova stretli a dokázali sme už vychádzať normálne, ako za starých čias. Preto som jej navrhol, aby sme to znova skúsili, no ona sa medzitým vrátila k svojmu bývalému priateľovi a povedala mi, že sama nevie čo chce. Stretli sme sa potom ešte znova a v podstate sa všetko vyvíjalo dobre, ale nakoniec mi povedala, že si musí dať isté veci do poriadku, aby som sa na ňu nehneval.
Ja teraz sám neviem, či ešte mám pokračovať v dobíjaní alebo to už hodiť za hlavu, čo je pre mňa v tejto situácii dosť zložité. Snažím sa na ňu netlačiť stále, nech sa rozhodne, ale otázkou je, koľkokrát to mám takto ešte skúšať, proste si poviem, že keby to chcela tak to vie hneď a čím ďalej sa to takto načahuje, tým viac som z toho nervóznejší a pomaly aj znechutenejší. Som ochotný ešte kvôli tomu čakať, ale zase aj moja trpezlivosť má hranice. Prosím, ak by mi niekto v tomto smere vedel poradiť, bol by som mu veľmi vďačný.

Miro, Bratislava

Mimulus

No veď som to napísal, nájdi si takú ktorá Ťa bude naozaj ľúbiť, bude chcieť byť s Tebou a budeš jej chýbať aj vtedy ak nebude po ruke niekto druhý!!! A povedz jej to - hlavne nečakaj na žiadnu ďalšiu akože šancu. Choď jednoducho za ňou a spýtaj sa jej to a ak Ti povie, že budete len kamaráti je to jasné!!!!!!!!!!!! Neviem chceš sa trápiť do konca života?!

Miroslav159

Vám sa to ľahko hovorí, ale myslím, že tam šancu stále mám, len tiež zdieľam názor, že keby už chcela tak so mnou dávno je :(

alibi

je nerozhodna a mentalne asi este decko. ak ju aj ziskas asi stale nebude vediet co chce a moze ti dost zlomit srdce. musis sam vediet ci to chces riskovat a este viac sa do toho zamotat.

Dadula56

Miro, ty u nej sedis na striedacke. Zrejme ked nebude mat nikoho, tak pribehne. Kasli na nu, ak by jej na tebe zalezalo, tak ti povie rovno, co je vo veci, ake ma plany s tebou do buducna, jednoducho ta nebude natahovat. Ak by s tebou chcela byt, tak by uz bola. Zabudni na nu a pohni sa dalej.

soffa

ja ti poradim inak.kasli na nu.ak by chcela,je s tebou.kolko krat ti to urobila?len ked je prec a citi sa sama.len ta vyuziva.najdi si normalne dievca,ktora bude o teba stat,maj svoju hrdost!

arriva

Ak ti za to stojí, tak bojuj. Ale nedoliezaj, nevtieraj sa a nepros. Daj jej najavo že stale máš záujem, ale pozeraj aj iným smerom.