ako sa robia dredy, z akych vlasov sa daju urobit, a co s nimi potom, ked ich uz nebudem chciet? ostrihat, alebo sa daju aj nejako rozpliest? ako sa starate o dredy? ja mam velmi jemnucke vlasy a nic mi na nich nedrzi. chcem si dat dready, len neviem, ci to pojde a ci mi to bude drzat.. a ako sa robia take dready? robi dready niekto v okoli nitry?
Dready - ako sa to robi a tak...
Tatto sa robia dredy žiaden vosk nič...Len háčkovanie.. :) :)
www.youtube.com?
v=gNVVFIfGjYg&feature=related
janulienocka si ale dopadla pytas sa na jedno a vsetci ti odpisuju nieco ine. :D nuz tak to chodi ked nevie niekto citat a silou mocou trepe svoj nazor, tam kde sa ho nikto nepyta...
ale k veci:
ako sa robia ti nepoviem, viem len ze sa nedaju rozpliest a aj ja som ich kedysi chcela, ale mam na to prilis jemne vlasy a nie prilis huste, nevyzeralo by to dobre na tak riedkych vlasoch. ked to nebudes uz chciet, bude si musiet nechat troska odrast a potom oostrihat, aby si nechodila potom ako chlapec ostrihana.
ty koks ten cosi mysli ze dredy su humus tak oni su humus =) ked sa to niekomu paci tak preco si ich nespravit =) moja sestra ich ma urobene a nahodou je to velmi pekne =)
aaaale...hlupe recicky neznalych ludi:) co tak sudit nieco co skutocne poznate?
robim dredky, prirodne aj pseudo, v bratislave:) metoda hackovanie, cize ziadne svinstvo vo vlasoch, studentske ceny:)
vlasy umyvat raz za tyzden ci dva preboha sak tam musi mat celu rodinu blch a nie ze nie su tam blchy sak ked mu skoci do vlasov nejaka ta vos tak si to akurat oholit moze fuj jaky humus sak vlasy treba aspon kazde tri dni ja umyvam kazdy druhy den je to nechutne ak sa niekto nestara o vlasy humus
dready som videla na hlavam veeelmi vela ludom a nik ma nepresvedci ze spletene vlasy do uzlov mozu byt ciste, no way!
Dready nie su prejavom hipis.Toto prislo z Afriky od tzv.rastafarianov.Si spomen Bob Marley a milion jamajskych spevakov...Moj priatel aj kamarat s ktorymi byvam maju dready a nie je na tom nic hrozne.Umyvaju si hlavu asi raz za tyzden alebo za 2.Maju ich pekne rovnomerne spravene a hodi sa im to.Neviem kde vznikaju tie famy o mastnote a blchach...A mam aj kamosku co mala dready asi 4 roky,tiez nema huste vlasy a podarilo sa jej to rozchlpit aj ked po urcitej namahe..
sorry ale nebojis sa ze sa ti tam hodia blsky??:) skus sa mesiac necesat a uvidis co budes mat v hlave....kamos to mal spravene, no vyzeral s tym hrozne, a umyva to mozno raz mesacne , lebo on uz mal ich dost dlhe a huste, takze ked si ich umyl cely den musel cakat kym vyschnu...no a keby som mala take hniezdo na hlave tak moj frajer by asi utiekol siroko daleko...ale je to tvoje rozhodnutie, ale podla mna to nisa skor ,,hipisaci,, ....
a ty si myslis ze ako dlho to budes mat pekne? no prosim, ked si myslis, ze budes chalanov balit na mastnu hlavu, nech sa paci
na toto som sa nepytala...mne sa to paci, ked je o pekne urobene, je to super.