Ako davkovat GSE, oreganovy olej a kokosovy?

RNG

Oreganovy olej vlastne jeho zlozka carvacrol je velmi silne antimikrobialny, najma na plesne a candidy, ale pre istotu by som dal medzi oreganovy olej a probiotika aspon 4-5 hodin pauzy, preto odporucam povacsine probiotika brat az tesne na noc s jablkom.
Na zvysenie imunity sa rozne antimikrobialne daju brat aj preventivne, ale na zapaly hornych dychacich ciest odporucam najma kvapky roztoku citricidalu, roztok je na deci vody 4 kvapky citricidalu, praveho povodneho, dnes predavaneho ako Citricidal, professional strength. Kvapkat 3 krat denne, v leze, s hlavou zaklonenou co najviac do zadu, aby sa to dostalo aj do celnych dutin, kde sa rozne nakazy z kvapockovej infekcie zo vzduchu usadia aj na dlhe mesiace a ustne brane lieky sa tam nedostanu.

adoree

RNG
Rada by som sa spytala, ci je mozne brat naraz NAC, extrakt z olivovych listov a oreganovy olej.
V recenziach na NAC som citala, ze je dobre brat aj C vitamin. Je to tak aj ked sa to kobmbinuje s extraktom z olivovych listov?
Dalej by ma zaujimalo, ci k oreganovemu oleju je dobre brat aj probiotika.
Ako a co mozem davkovat detom, ked zacinaju byt chore? (bolest hrdla, upchaty nos...)
Objednala som manzelovi na tie mykoplazmy NAC, Olive leaf extract z Iherb od firmy NOW.
Dakujem vopred za odpoved,
Karin

adoree

ok, a viete mi odporucit kde mozem kupit potrebne vyrobky u nas? Mozno bude lepsie komunikovat cez mail aby sa tu nerobila reklama :-) Moj je studiokrasy@adoree.sk.
Dakujem

RNG

Vsetky doplnky a beru len dovtedy, dokial ich potrebujes brat. Na rozne problemy a udrzby(predchadzanie choroboam) potrebujes rone doplnky a rozne davky a samorejme rozne dlzky bratia.

Najdlhsie brany oleuropein je na nakazy ako borelie, chlamidie a niektore tzv "chronicke" infekcie, tj maskovane, na ktore lekari nemaju ucinne lieky. NAC forma nie je dolezita, len dramaz je dolezita.
Sumiva forma predavana na Slovensku je farmaceuticka verzia, osobne odporucam cistejsie(menej e-ciek) doplnkarske verzie, ktore su nakoniec aj lacnejsie na pouzitie.

adoree

Dakujem velmi pekne za odpoved.
Nasla som produkt ktory obsahuje 300mg oleuropeinu na americkych strankach. U nas nie.
Ako dlho by sa to vlastne malo uzivat?

NAC je ok aj v sumivej forme? To je zatial jedine, ktore som nasla.

Dakujem vopred za odoved.

RNG

Na mykoplazmy v tele je dobre brat aj extrakt z olivovych listov, kde davka oleuropeinu v nom by mala byt aspon 3 x 300 mg, tiez odmaskovac NAC,(davka 2 x 600 az 1200 mg)aby sa odmaskovanim dalo do buniek nakazenych mykoplazmami doniest aj vlastne telesne protilatky, aj antimikrobialne doplnky, ba dokonca to pomaha aj na ucinnost roznych liekov, aby mohli do tych buniek preniknut.
Na odmaskovanie pomaha napr aj enzym serrapeptaza v davkach 3 x 120 000 IU

adoree

Dobry den,

manzelovi diagnostikovali mykoplazmy v plucach. Citala som si rozne fora na temu oreganovy olej. Mohli by ste mi prosim upresnit, ci ku kapsuliam s tymto olejom treba pri tomto ochoreni uzivat este nejake dalsie doplnky?
Dakujem.

RNG

A este som ho pouzival na inhalovanie, ked sa mi nakaza prebojovala az do pluc. par kvapiek na papierovu rurku od kuchynskych utierok alebo toaletneho papiera a cez to som inhaloval. To je lacny inhalator, co si moze kazdy zadarmo spravit.