Ako prežívajú rozchod muži?

Príspevok v téme: Ako prežívajú rozchod muži?
asivie

Asi pred 2 týždňami som ukončila vzťah s priateľom, lebo jeho správanie prekračovalo niekoľko krát hranice. Asi tri dni po sebe mi volal s tým, že ma ľúbi, že mi to dokáže, že si uvedomuje svoju chybu, na čo som mu povedala, že šancí mal už x, a som rozhodnutá definitívne. Od vtedy sa mi neozval, zmenil si číslo (nedá sa mu dovolať, volala a písala som mu kvôli veciam, ktoré má u mňa), vôbec sa neobjavuje na internete ako pred tým...Len som zazrela nejaké fotky, ako bol žúrovať. Prečo teda nebojoval? Čo sa s ním deje? Dokážu chlapi len tak jednoducho spraviť čiaru za všetkým a hotovo?

shiningspiri

@asivie takze ked on ti dlzi peniaze a ty mas jeho notebook ste si kvit...hoci pochybujem, ze ti dlzi tolko co stoji notebook, takze mozes byt rada! inac vobec sa mu necudujem. kopol by som ta do riti a naplul ti do tvare! kto si ty aby on za tebou doliezal? teraz by si mu chcela ublizovat a mstit sa mu? chcela by si aby co najviac trpel? dieru mate vsetky a nikto nepotrebuje prave tu tvoju...nemysli si, ze si nieco extra asivie pretoze si obycajna NULA...

pan d.

Kazdy clovek ma predsa inu povahu, on ta moze milovat, ale sa zatal a hotovo. Nema to podla mna s tym, ze je muz, nic spolocne. Podla mna nereagoval tak, ako vacsina muzov.

dpk

odpoved: ak ju lubia, tak nedokazu. a vobec neni pravda, ze hned na druhy den sa dokazu kurvit.

ak muz skutocne lubi-l a rozisiel sa...zenu a kundu nechce vidiet hodne dlho.

jedine ak sa rozisiel preto, ze mu dotycna nejak zakerne ublizila...vtedy sa casto stava opak toho co som pisal vyssie a veci aj spravodlivost zobere do svojho vtaka hned na najblizsej zurke popripade rovno to vyriesi u profesionalky. ak je citlivejsej povahy, kurvit sa nebude...iba lutovat a opijat. ak je to rozumnejsi a rozvaznejsi typ, tak situaciu vyriesi napr. tym ze sa sustredi na svoje konicky, pracu, sport a pod.

dpk

odpoved: ak ju lubia, tak nedokazu. a vobec neni pravda, ze hned na druhy den sa dokazu kurvit.

ak muz skutocne lubi-l a rozisiel sa...zenu a kundu nechce vidiet hodne dlho.

jedine ak sa rozisiel preto, ze mu dotycna nejak zakerne ublizila...vtedy sa casto stava opak toho co som pisal vyssie a veci aj spravodlivost zobere do svojho vtaka hned na najblizsej zurke popripade rovno to vyriesi u profesionalky. ak je citlivejsej povahy, kurvit sa nebude...iba lutovat a opijat. ak je to rozumnejsi a rozvaznejsi typ, tak situaciu vyriesi napr. tym ze sa sustredi na svoje konicky, pracu, sport a pod.

asivie

Nie, nie nie...On sa sa na mňa vykašlal tým, ako sa zachoval. Týždeň pred tým, než som mu to povedala, si zo mňa robil totálneho debila. Vôbec sa neozýval, nedvíhal telefón, neprišiel, keď to sľúbil. Ide o to, že to bol vzťah, ktorý sme chceli posunúť ďalej a kvôli diaľke, ktorá nás delila, začať spolu žiť. Povedala som mu, že ako mieni byť takýto, tak pre mňa je to koniec. Ale nie, že ho chcem ja, ale svojím správaním mi jasne dáva najavo, že mu to je jedno. A cez to všetko sa tak správal ďalej. A potom vyplakáva, že je debil.

Ja ho nechcem späť za takých okolností. Keby sa pozbiera a ukáže mi, že to bol nejaký výpadok a ľutuje toho, tak sa s ním nerozchádzam.

Dlží mi peniaze a keby ho nepoznám, tak si aj myslím, že sa "vyparil" kvôli tomu. I keď, to ako sa zachoval by som do neho taktiež nikdy nepovedala, takže...poznala som ho?

Vôbec nestojím o to, aby sme sa dávali dokopy. Len ma bolí, že so mnou prerušil absolútne všetky kontakty a pri tom nemáme niektoré veci doriešené. Proste ako keby som bola nejaké nič, ktoré stretol na diskotéke a povedal si, že keď sa mi nepáči, tak je to len a len môj problém. Ale vzťah sme mali DVAJA. On mi dlží peniaze, ja mám doma jeho notebook. A neho nikde.

vinea

Ak si to nemyslela vážne to o tom konci, tak si mu to nemala hovoriť..
A nabudúce si rozmysli, čo komu povieš
Ak tam ešte nejaká nádej bola atd, tak si sa nemala oháňať "definitívami" o koncoch atd
A zas musíš vedieť, koho si to mala vedľa seba, čo na neho platilo, poznala si ho, mohla si tušiť čo spraví, ako sa zachová, čo si mohla od neho očakávať atd atd...takže sa teraz nediv, ak Ti vlastne vyhovel a nebojuje dokola o Teba..

blabla

Neviem, ako ten tvoj, ale moj mi raz povedal, že keby sa niečo medzi nami stalo, tak on by zabojoval, ale len raz. Že jeho hrdosť by mu nedovolila za mnou doliezať viac krát, aj keď by ma akokoľvek zbožnoval. Takže aj toto je možnosť...
A súhlasím s winki. Ja som tiež po rozchode s EX síce najprv trčala doma a utápala sa v slzách, ale potom to boli samé akcie, koncerty, žúry, len aby som na neho nemyslela. Tiež som mala úsmev od ucha k uchu, ale akú bolesť som mala v srdci, to si nechci ani predstaviť.
Chlapi to majú akosi inak. Ja by som nedokazala mať sex po rozchode s iným chlapom. Oni vedia odlepiť city od sexu a pre nich to je ozaj len sex, takže nemajú problém si šuchnúť s cudzou babou deň po rozchode. Ale trpia tiež, to mi ver, už aj kvôli tomu, že mi baby sa z toho vykecávame a vylievame si dušu u kamošiek/kamaratov a chlapi o tom väčšinou mlčia (nehovorím, že všetci). Nuž, jak si to príroda zariadila, tak to má...

winki

Inak podľa mojho nazoru, teba ani tak nejde o to, že ľutuješ rozchod, teba len jednoducho sere, že za tebou nedolieza a nerobí ti srdervuce scény, ze? :)