Prečítané správy

Príspevok v téme: Prečítané správy
Žujka_21

Potrebujem radu. Som s priateľom 1 a 1/2 roka. Chodí na týždňovky a aj keď ho milujem, je tm trošku nedôvera. Dnes som sa mu prihlásila na pokec, viem že to bola chyba a neviem čo ma to napadlo, ale stalo sa. Našla som tam správy ako si píše s kamarátom, že ľúbim ťa, láska moja jediná, milujem ťa a podobné. Je to normálne?

xxxy

moja krstná prišla asi po 20tich rokoch a po 3 deťoch na to, že ju jej manžel podvádzal celý ten čas - s chlapmi.
Ak to chce robiť v trojke, tak ok ... nemyslím, že by si bola proti, ale ak ťa chce podvádzať s nejakým mužom, tak to nie.

Súkromie je súkromie, ale ani vzťah nie je kurevník!

vinea

winki, tak neviem, s akými mužmi sa stretávaš Ty, aký okruh známych mužov máš....no v kruhoch, kde sa pohybujem ja, to normálne a bežné není
Skôr sa s tým stretávam v kruhu umelcov, ale zas to je iná kapitola..

winki

Chlapi sa bezne oslovujp slovíckami miláčik zlatko mojko....a vety koncia lubim ťa....tešíms a na večer milácik a ver ze je to zo srandy a v ramci dlhorocných kamarstiev.

vinea

S týmto sa skôr stretávam u dievčat žien báb....ale ak je chlap hetero, tak takto nepíše s iným hetero mužom ani len zo srandy.
A ver, poznám svet mužov lepšie než svet žien..
Takže buď je BI....alebo len skrýva svoju skutočnú orientáciu

winki

Boze ten moj pravidelne zdvíha svojim naj kamosom mobil cukríček moj čo by si rád? a oni mavajú takéto uchylky medzi sebou.