Akí muži sa páčia ženám ? Čo ženy priťahuje ?

Lulita

urcite charizma, v prvom rade by mal prirodzene dobry a empaticky, no a kazda ma rada ine typy, ja nemusim zalesakov, dlhe vlasy, dlhe brady, stare veci, fajciarov, pijakov, na chlapoch si vsimam ruky, to je moja uchylka, musi mat pekne ruky, prsty :)

bibba

podla mna su toto strasne trapne temy. aj ked zeny sa pytaju, co sa paci muzom, cize aj opacne... preboha, budte sami sebou, niekomu sa urcite zapacite...

xxy

a tak mohlo by to dvere obcas otvorit, kabat podat, zaplatit v podniku za seba, nesparat sa na verejnosti v rozkroku.. a tak daale

PoPotvorka

fuuuuha ,az takto neskatulkujem ,ale u mna na prvom mieste jedinecnost ,original ,cize vyzor ktory zaujme , povaha - ktora ma charakter ,postava - mojmu oku lahodiaca ,peniaze - NAS zabezpecujuce ,charizma - nestandartna s krasou nesuvisiaca..... vobec neviem odpovedat na tvoju otazku tak ,ako by si ocakaval

mozno ,keby som sem hodila nejake fotky z netu ...

arriva

Mužný inteligentný pekný dobrý slušný vtipný starostlivy zodpovedný rodinne založený šikovný pracovitý. Dá sa to niekde objednať?

natalka2

nemetrosexual, so zmyslom pre humor,ale nie trapnym,bohuzial,vela muzov si mysli,ze zmysel pre humor ma,ale ked zacnu hadzat vtipky,chytam sa za hlavu..no a napriek tomu,ze by mal byt nemetrosexual,takisto by nemal byt taky typicky buran,co prehnane nadava,pluje na zem a podobne vyjavy. taky zlaty stred. proste normalny chlap s ktorym sa da o vsetkom porozpravat, so šarmom a charizmou. ale ta sa neda samozrejme naučiť.