Daju sa premoct 3 zavislosti naraz?

Príspevok v téme: Daju sa premoct 3 zavislosti naraz?
xyhy

Takze,doteraz som bol tuhy fajciar,alkoholik a tvrdy gambler, rozhodol som sa tomu dat stop, je to uz dva tyzdne co som nehral a nepil, od vcera nefajcim.. Je to tazky boj,abstaky z toho vsetkeho su hrozne,potim sa a klepem ,nedokazem ani komunikovat.. Minuty su pre mna hodiny.. Da sa skoncovat s troma zavislostami bez odbornej pomoci naraz natrvalo? Snazim sa byt co najsilnejsi,drzte mi palce

lost

Magy, a ty ma sudis z netu :D
nemas tusenie aky som v realite, internet nemusi adresovat realitu.. ale to je fuk

Maoam, ale kdezeeee :D ale pockat, ano, v podstate ano !! lebo sa snazim ako IDIOT, cize vo svojej podstate ano, ale nezranuje ma to :D ale cely zivot som sa ani raz neopil, ani raz som si nezasexoval, ani raz som neviviedol nieco, za co by som sa hanbil, cele mládí som obetoval pre svoju buducnost..

a potom pridu odbornici (henti vedci co zistuju geny) a zrazu, ti ludia co SERU na cely zivot a svet a len sa PRIZIVUJU, tak ti su "chudaci, lebo geny" :D

chapes co myslim? tazko sa to opisuje, lebo nemam pisalkove skills, alepriblizne takto:

ty sa na pisomku ucis ako blazon, aby si presla, dostanes 1.. povedzme 95%.. a niekto si spravi tahak, chytia ho, alebo nie, proste podvadza.. a tiez dostane 1, alebo 2.. kdezto v realite by mal dostat zo sucitu najskor 4, a nie pri pruzmirenych ociach, ale pri vypichnutych ociach..

neviem kde v tom je pointa :D ale asi v tom, ze dnes sa uz neoplati snazit, preto je dopyt prave po idiotoch, ktori sa proste len vezu v dave.. pretoze ak sa snazis, tak to je uplne v poriadku a takmer nikto ti to neuzna :D (nie ze by stalo cakat za uznanie alebo cokolvek, ale principialne to myslim tak ze bez ohladu na snahu, kazdy dopadne rovnako)

uz som odbocil od temy :D ale henten prispevok nema v sebe niest nic, ziadnu skrytu spravu, proste ma byt retardovany umyselne :D

pretoze SLUSNE to evidentne pochopilo malo ludi, tak som hold skusil "po zlom" ;)

ako v realnom zivote - kde nepomoze dobre slovo, treba kricat..

ale mne je to uprimne uz fakt jedno, ked vidim ako sa majorite nedari, lebo nejaka deeepka, aj ma to tesi, lebo viem ze budu stado oveciek, ficovolici a podobne.. ale potrebujem zbrojny preukaz, aby som sa citil bezpecne :D nerad chodim po ulici, ked je tolko depkarov na nej.. je to horsie ako bronx svojim spoosobom..

Maoam

Lost, sudiac podla tvojej reakcie niekto zasiahol citlivy bod v tebe samom :-/.
Rada ta citam, ale v tomto pripade si bol mierne mimo, ale mozno si bol vecer unaveny (aj z privela netu).

Magy

lost - si zjavne este prilis mlady a neskuseny. zlahcovanim a vysmechom realitu nezmenis. nikde netvrdim, ze clovek by nemal byt zodpovedny za svoje spravanie alebo ze je chudacik co za nic nemoze. prekrucas slova, reagujes na nieco, co som nikdy nenapisal v domneni presvedcit vsetkych okolo, ze len ty mas pravdu. ty a tvoja statistika a obsesivne zdovodnovanie. dospejes, pochopis. kludne sa vysmievaj a pis storiadkove komenty. realitu nezmenis.

lost

a idem spat, nie som predsa zavislak na nete, ta ne?

co to by boli tiez geny? :D hlavne ak v case mojho splodenia neexistoval internet? :D

haha

HAAAAHA, toto som mal pouzit na diktate, "Pani ucitelkaaa, vieete, to geeeny"

iste

ale fraza "to geeny" mi hypoteku nesplatia.

ale aspon som sa pobavil :D

aj to ze som dnes otvaral hcladnicku a treskol som s dverami do taniera, vysypal som 1/2 zemiakov z neho - aj z ato mozu geny? ze moj otec mal 2 lave ruky? alebo zevraj sa podobam na mamu, tak aj ona mala 2 lave ruky? alebo geny mozu za to v akom slova zmysle?

alebo som nedajboze urieknuty?

oooooooo bojim bojim

prdlajz..

NESIKOVNOST A NEPOZORNOST

ziadne geny, ziadne cary.

tak si sakra treba chytit zivot do vlastnych ruk a zapotit sa trochu, pri dosahovani svojich cielov.

to je ako 1+1=2

ziadne take ze 1+1 je mozno 11, lebo to plusko je nejednocnacne alebo 3+3=6, alebo 9? lebo to moze byt krat, nie? a mozno rovno 69!!!

geny :D

haha

mně picne..

(slunce seno)

bru noc, geny :DD

nezavisla

Nebudem o tom citat, ked viem o zavislostiach z vlastnej skusenosti. A okrem toho davno to mam nastudovane, ale aj tak sa priklaniam k tomu , ze prax je prax a teoria je teoria. Podla mna clovek dokaze zvladnut akukolvek zavislost KED CHCE. Ale kto nechce, tak je jasne , ze sa mu v tom nedari.
Neviem ako este ti to vysvetlit, ze je to jedno ci je to lahka alebo tvrda droga VSETKO JE V CLOVEKU A JEHO SILE. Bola som zavisla aj na alkohole, ked uz pises o nom..., ze z neho je tazsie sa dostat ako z pika a predstav si nepijem, nefajcim a ani nic ine 6 rokov a vobec ma to ani nelaka. A nemam z toho ani ziadnu paniku, ani trasenie ruk. Proste nic. Par krat som si dala 2deci vina pri dakej prilezitosti, ale fakt to nepotrebujem k zivotu. Mam kopec inych aktivit a na alkohol a ostatne zavislosti ani nepomyslim.

lost

cela tato "moderna" veda sa nam snazi natlacit do kapusty frazu, ze "ty za nic nemozes CHUDACIK"

pekny sposob ako amnipulovats clovekom

HOVNO za nic nemozes !!!!

pekne mozes za vsetko.

(resp nemozes, pretoze podprahovou reklamou ta ovladnem)

aaa vidis - to dava zmysel, "vedci" najdu geny ktore "ta ovladaju"

blbost na entu proste.

pijes?
PIJES !

drzi niekto zbran pri hlave, aby si pil?

ak nie, tak pises dobrovolne.

detto hazard, drogy, sex, kupovanie v auparku a podobne.

detto depresie.

vymyslene fantasmagoricke zvasty..

ale budis, ak tomu ludia chcu verit, tak nech tomu veria.. asi je lepsie verit na fantasmagoricke zvasty ze "to geeeny to geeeny" ako verit napr na Boha a vlatny zdravy rozum..

ale paci sa mi to

toto zmagorizuje mnoho ludi, majoritu a potom nebudem mat ja konkurenciu a bude mi HEJ !

lost

jasne! na geny je to lahke hodit, vsak ze ? ;)

"ja mam hold blbe geny, tak budem pit a zrat, a nic s tym nemozem, lebo geny, lebo geny"