Daju sa premoct 3 zavislosti naraz?

Príspevok v téme: Daju sa premoct 3 zavislosti naraz?
xyhy

Takze,doteraz som bol tuhy fajciar,alkoholik a tvrdy gambler, rozhodol som sa tomu dat stop, je to uz dva tyzdne co som nehral a nepil, od vcera nefajcim.. Je to tazky boj,abstaky z toho vsetkeho su hrozne,potim sa a klepem ,nedokazem ani komunikovat.. Minuty su pre mna hodiny.. Da sa skoncovat s troma zavislostami bez odbornej pomoci naraz natrvalo? Snazim sa byt co najsilnejsi,drzte mi palce

lost

Magy, naposledy so mdo KFC (a macdonald) vosiel 3.6.2011

zo dna na den som prestal, predtym som tam bol minimalne 1x denne.

preco som prestal?

ich Fanta mi obliala sedacku.

sice som v MC bol 2x odvtedy, ale okolnosti ma donutili (v IT nebolo nic ine otvorene a nebol som sam, nebudem zo seba robit vola ze "mc nechcem" aj ta osoba s ktorou som bol tam nesla s usmevom..)

Myslim ze HLAD je celkom dobry motivator..

Namiesto KFC a McDonald's teraz chodim do normalnejsich restauracii, ked som hladny..

Pamatas, ako casto pisem, ze jem cokoladu? Naposledy som jedol cokoladu pred 30 minutami..

kazdy den si dam dos cokolady :P naozaj dost.. ved ma nestaci zasobovat 1 predajna, tak chodim do viac..

ale som ochotny sa stavit o 100 000 EUR ze vydrzim 1 rok bez AKEJKOLVEK sladkosti (albo zakusku) - okrem ovocia samozrejme..

stale mam doma 2-3kg cokolad a sladkosti, dokopy mozno aj 5kg :D

nechal by som si to vytapetovat na stenu, do kazdeho rohu, stale by som tu cokoladu citil a povinne musel "vonat" lebo mam prievan.

kludne sem mozes poslat notara co bude stale jest a ponukat mi luxusne svajciarske cokolady, aj smejdne milka a kinder cokolady.

COKOLVEK :D

ale ten 1 rok vydrzim..

uz som to skusal :D a neni to lahke, ale s takou jemnou motivaciou by som to hravo dal :D

co myslis ?

lost

nechapem preco tak vela ludi extremne komplikuje a dramatizuje depku, az na geneticko biologicku uroven.. podvedome tlaci do mozgu obete, ze nemas sancu sa vyliecit, namiesto toho, aby obet sakra tvrdo bojovala pre vyhru a podobne, ale to uz niet moj problem.

lost

Magy, uz viem o co ti ide :D
o NWO (New World Order)
pretoze:
pises, ze ak niekto ricuchol k alkoholu, uz do smrti je potencionalny alkoholik, pretoze len smrtou ma istotu, ze je za vodou.
Tym padom toto aplikujem na KAZDEHO cloveka na svete, pretoze kazdy k nemu prisiel ci z v liekoch a podobne..
Ale potom toto je dokonale rovnake ako USA styl sirenia strachu.
"lebo teroristi"
a potom, su rozne opatrenia, ako sken na letisku a podobne.
lebo sa ich boja. sirili strach.
Cize neoplati sa rovno dat cip do mozgu, nech vie predpovedat co urobi clovek a ked tam bude "napijem sa" "zabijem" tak mu otravi mozog?
To by bolo perfektne.. svet by bol krajsi nie? :D
toto som si odvodil z tvojich slov.

Maoam

Lost a ved bud rad, ze NEMAS zhumplovane telo, alkoholom, drogami, nikotinom, ze nemas ziadnu STD (pohlavne prenosne ochorenie)...to je vela vyhod ;D.

Maoam

Lost, ale oplati, oplati sa makat na sebe. Mozno ti to pride ako drist, ale ja osobne dost verim v karmu. Co si odmakas teraz, tomu budes neskor rad a tych veci je velmi vela, takze roboty mas na veeela zivotov dopredu :D.
Ale viem, co myslis a kam mieris a pravom ta to rozculuje, ked vidis, ze nejakych 90% sa len vezie, prizivuje a spekuluje a maju sa 'lepsie' ako ti tahuni, makaci a ludia, ktori pracuju na sebe, maju sebadisciplinu, vzdelavaju sa, atd.

Ale tak zasa myslim, ze mozno este len nemas konkretny ciel, ze zatial este necitis VYSLEDKY a preto ta to frustruje, o 10 rokov uvidis, kam si sa posunul, este je priskoro hovorit, ak mas 20-25, je to proste priskoro, vysledky takehoto sposobu zivota sa ukazu neskor a rataj desiatky rokov.
Mas ale vyhodu v tom, ze by si mal vediet veci zratat, odhadnut a realne naplanovat cca. co asi chces dosiahnut, na co mas, kde su tvoje silne, slabe stranky a podla toho sa zariadit. To tie 'ovce', o ktorych pises, nemaju.