ahojte.....babenky, chcela by som sa opyta ci je normalne ked mam po menzese a mam stale vytok,taky hnedkasty viac do kremovej farby.velmi zapacha. moze to nieco naznacovat alebo nie.mam sa bat...????
hnedkasty vytok
spinenie mi po menstruacii preslo, uff....taka som stastna :) drzim palce, baby :)
babenky vydržte 3 mesiace kým sa vaše telíčka dohodnú z HAK a utrasie sa to.
to ova
zas niekto kecá do toho čomu sa vôbec nerozumie. pravda ova!
holky tak to sa ku vam asi pridam ..pretoze ajja mam ten problem ze mam taky tmavy hnedy vytok a je to fakt hnusne ked som sa minule milovala s priatelom a vtedy to prislo :(...a teraz to mam zase..neviem ci to bude s tym ze som asi prechladla lebo ma boli aj podbrusko aj krize tak ako pri kramoch:(..prosim ak mate s tymi skusenosti co asi tak zabera alebo comu by som sa mala najviac obavat
ja to mavam tiez obcas, zacala som prededavnom brat HAK a mala somk to cely mesiac, to hnede spinenie tak sladko zapachalo, ak to neprejde, zblasznim sa, ved sa budem hanbit milovat sa s priatelom.......:((
no ja to mávam tiež ale u mňa to nezapácha. Môže to byť z menštruácie, máš narušené prostredie z tých nečistôt čo sa vyplavovali z tela počas menštruácie a môže to byť niečo ako pleseň. Myslím že gyna by prospela ale nie je to určite nič vážne.