Už dlhšiu dobu mám problémy so škvŕkaním v bruchu. Nejde o to klasické z hladu, lebo mi škvŕka aj keď sa najem alebo keď vôbec necítim potrebu sa najesť. V spoločnosti je to dosť nepríjemné. Bola som s tým u doktorky, tá mi len predpísala Nutrolin B. Spočiatku pomohol (teda aspoň to tak vyzeralo) no potom už to nemalo efekt. Teraz používam LactoSeven, účinky rovnaké. Používala som aj Espumisan - nepomáhal. Na internete som sa dočítala, že by to mohol byť syndrom draždivého čreva - intolerancia na určité jedlo. Ale to v mojom prípade je nemožné, pretože škrvka mi každý deň, nech zjem čokoľvek a niekedy aj ráno, keď nič nezjem (ale nie som hladná) Pomôžte mi prosím, ja už neviem čo by mi s tým mohlo pomôcť :/
Nepríjemné zvuky v bruchu
Zvuky v bruchu
Ahoj, mne tiež obvodná povedala, že to nič nie je a nakoniec je z toho celiakia.
skúste jesť čerstvo zomletú rascu
Mam uplne rovnaky problem. Ale Doktorka mi povedala ze mi nic nieje, tabletky mi tiez nepomahaju.
Bola by som rada, keby ste mi napísali aj na mail: tinushqa12@azet.sk ak by som mala na Vás nejaké otázky. Naozaj ma tento problém dosť trápi, doktorka mi povedala,že ona mi to moc nevylieči :/