Ahoj.Mám taký problém a potreboval by som poradiť lebo sám neviem čo mám robiť.Budem mať 18 a moja bývalá priateľka má 16.Boli sme spolu 2 roky bolo všetko krásne medzi nami samozrejme niekedy tá hádka ale vždy len kôli maličkostiam.V poslednom čase pred rozchodom nám to nejak neklapalo hádky boli na dennom poriadku.Ona navrhla pauzu,s čím som nesúhlasil ale napokon som jej vyhovel.Boli sme niekoľko dní bez seba a chýbali sme si.Myslel som že je všetko na dobrej ceste aby sme sa dali znova dokopy.Stále mi písala ako chce byť so mnou a ako jej chýbam.A potom som sa dozvedel že sa počas tej pauzy bozkávala s iným.Samozrejme som nechápal prečo to urobila ked sme mali iba pauzu nebol to úplný rozchod.Povedala že nevie čo chce a že nechce nikoho.Už raz sme sa kôli podobnej veci rozišli ale vrátili sme sa k sebe.Bolo jej to ľúto a povedala že viac sa to nestane.Začala mi zase písať že ma chce ale pritom flirtovala si ďalšími chalanmi.Veril som jej a ona ma znova sklamala a spôsobila bolesť.Stale ku nej niečo cítim a prosím o radu že či jej mám dať este šancu bojím sa že to spraví znova neviem jej už tak veriť.:( Nechcem sa znova sklamať ale viem že ju stale chcem lebo s ňou mi je najkrajšie ale neviem čo mám robiť prosím poraďte. Ďakujem
Mám jej dať ešte šancu?
dúfam že to tak ozaj bude
takže najrozumnejsie je všetko nechať tak nič neriešit a časom sa všetko ukáže...
a čo potom ked budeme obaja chcieť byť znova spolu tak ako sa tá láska vráti? Môže sa vlastne vrátiť?
možno by som chcel byť ešte niekedy s ňou ale bojím sa aby sa tá láska dovtedy nestratila lebo láska sa odložiť nedá...
no vidis - konecne to zacinas chapat! mozno o 5 rokov uz bude babenka vyburena a bude z nej skvela manzelka. to ale nemozes dnes vediet. mozno to bude presne naopak, zapaci sa jej styl zivota "uzivam si" a ako zena a matka bude uplne k nicomu. to sa neda dopredu nikdy vediet. zatial ju nechaj plavat a ak mate byt spolu, budete. nasilu to neries.
práveže som jej dal už 3 ďalšie šance a vždy to dopadlo rovnako..asi to bude tým že je ešte dieťa :(