Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Detoxikacia

Príspevok v téme: Detoxikacia
8888matka

Ahojte, chcela by so sa opytat na detoxikaciu organizmu, ako ju praktizovat.Rada by som sa precistila avsak jedine odkazy co som nasla boli na vseliake detoxikacne kury v lekarnach v podobe tabletiek. To mi pride trosku ujete, vzhladom na to, ze tabletky su sama chemia.
Rada by som mala nejaku tyzdnovu kuru avsak ziadnu poriadnu som na internete nenasla. Ak mate niekto skusenosti s nejakymi, rada si vypocujem :)

ivana13

Ahoj,

ja som sa o detoxikáciach načítala pár článkov, ale zatiaľ najrozumnejšia mi prišla detoxikácia z knihy od Phillipa Daya - Rakovina, prečo stále umierame bez spoznania pravdy. Kniha je zameraná pre ľudí s rakovinou, ale aj pre tých, ktorí chcú niečo urobiť kvôli prevencií - žiadnymi liekmi, ale od prírody dostupnými surovinami (samozrejme pre chorých ľudí sa tam pridávajú aj doplnky výživy z lekárne).

Ale späť k samotnej detoxikácií. Princíp je celkom jednoduchý - po dobu desiatich dní je potrebné jesť doobedu ovocie, poobede zeleninu, všetko v surovom stave, počas dňa tiež konzumovať oriešky a semiačka (nesolené, nepražené). Doporučuje sa piť čistá voda (filtrovaná) s pridaním pár kryštálov himalájskej soli tak, aby voda nebola slaná.

Vysvetlenia prečo konzumovať práve tento druh potravín, aj ďalšie rady sú v knihe (dá sa kúpiť iba cez internet). Môj názor na stravu som vďaka nej poriadne prehodnotila. Doporučila by som najprv si o problematike viac prečítať, najlepšie asi z knihy, a až potom začať s očistou organizmu na sebe.

(kniha nie je iba o strave, je zameraná na farmaceutický priemysel, rakovinu, jej prevenciu a príbehy ľudí)

Najčítanejšie články