Asi som z inej planety

Príspevok v téme: Asi som z inej planety
blabla

Caute. S priatelom si hovorime vsetko a nedavno mi povedal, ze to na neho skusala jedna baba. Ze sa mu po nohe suchala s... , ale ani sa jej nedotkol. Pytala sa ho, ci ma frajerku a povedal, ze ano, napriek tomu pokracovala dalej (akoze zeny ozaj nemaju chrbtovu kost). Nemal s nou nic, ze si z toho robil len srandu, ale ked ma zacla urazat (a to ma ani nepozna a v zivote ma nevidela..), tak ju poslal do teplych krajin. Ja viem, ze nic nespravil a niekto si povie, nech sa tym nezaoberam, ze o nic neslo, pokial nic neurobil, ale jak by ste sa citili vy? Ja sa osobne citim jak debil... Povedal mi, ze si to nemam tak brat, ved nic neurobil, ale preco jej proste hned nepovedal, nech mu da pokoj, ze ma frajerku? On sam mi na to nedokazal odpovedat. Ze on si z nej len robil srandu. Ja som si viac ako ista, ze by ma moj priatel nepodviedol (aj ked pripustim ze nikdy nehovor nikdy...), ale neviem, asi som z inej planety, ze tomu nechapem a nechapem, preco si ma furt niekto potrebu dokazovat, ze o neho druhe pohlavie stale stoji, aj ked ma partnera. Aspon takto som si to vysvetlila ja....

blabla

natalka2 - uplne s tebou suhlasim. ako ja som nerobila ziadne sceny alebo co, len ma to zamrzelo... Hovoril, ze mal vela moznosti ma podviest, ale neurobil to, lebo ma miluje. Ja mu verim, len toto sa ma dotklo. Som mu povedala, ze nepotrebujem vediet taketo podrobnosti, ze pokial nic neurobi, toto mi hovorit nemusi, lebo mi to je neprijemne. Pokial o nic neslo, nabuduce to radsej ani nechcem vediet. Zbytocne nad tym potom moc uvazujem a dalej to rozpyplavam, ze co by bolo, keby....

Ma_x - chcela som vediet, ci by si to takto vysvetlil aj niekto iny alebo som len naivna. Ak ta to obtazovalo, nemusel-a si sa vyjadrit

Dadula56 - ja som sa neofucala, len som sa to snazila pochopit, čo mi samozrejme neslo a chcela som pocut nestranne nazory. Ano, to uz som mu aj sama povedala, ze ak o nic nejde, nech mi to ani nehovori...

Dadula56

Nejaka pripecena chudinka to skusa na tvojho priatela a ty mas pokazeny den (a mozno aj dlhsie). Naozaj tam o nic neslo, urobil si z nej srandu, vela ludi by reagovalo podobne, suhlasim, ze je to aj o tom, ze si clovek troska nieco dokaze. Vela ludi by ju tiez dorazne niekam poslalo, ale to, ze tvoj priatel nereagoval okamizte takto, nie je ziadna tragedia(navyse ju tam poslal, ked to uz prekrocilo medze). On si o nej jednoducho tiez mysli, ze je chudera, no stoji to za to, aby si sa nad tym vobec zamyslala a vyvodzovala z toho zavery?
A ak ta maju taketo malickosti trapit, tak si potom nehovorte vsetko. On ti to vyklopil aj s detailami, ak sa ofucis tak si bud ista, ze nabuduce ti nepovie nic.

natalka2

Nuz, bohuzial clovek je tvor presne taky ako pises, ze si potrebuje dokazovat,ze je este stale atraktivny, hlavne ked ma dlhodobeho partnera a vidi vsade navokol rozne flirty,one night stands a podobne.aj ked nechce podviest,tak potrebuje pocut aj inde nez u partnera, ze stale stoji za to. U zien tuto funkciu plnia zdatne facebookovske profilovky,ktore si menia kazdy tyzden (vacsinou vzdy rovnake,len z trosku ineho uhla) a vyzivaju sa v tom,ked im sto kamaratov napisu ake su krasne sexi a pod. samozrejme,aj zeny si dokazuju flirtovanim v baroch a pod,aj ked su zadane.
Osobne by ma to mozno trosku znepokojilo,ale nie preto,ze by som priatelovi neverila,ale preto,ze neverim zenam,ktore su fakt schopne hocičoho a myslim si celkovo,ze zeny su vacsie mrchy. Pokial ju teda poslal prec,nemas dovod na paniku a nezostava ti verit v nic ine len to,ze ked nastane takato situacia i nabuduce (a ona nastane,ak tvoj frajer nebude sediet doma na zadku a vychadzat von),zachova sa rovnako.