Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Asi som z inej planety

Príspevok v téme: Asi som z inej planety
blabla

Caute. S priatelom si hovorime vsetko a nedavno mi povedal, ze to na neho skusala jedna baba. Ze sa mu po nohe suchala s... , ale ani sa jej nedotkol. Pytala sa ho, ci ma frajerku a povedal, ze ano, napriek tomu pokracovala dalej (akoze zeny ozaj nemaju chrbtovu kost). Nemal s nou nic, ze si z toho robil len srandu, ale ked ma zacla urazat (a to ma ani nepozna a v zivote ma nevidela..), tak ju poslal do teplych krajin. Ja viem, ze nic nespravil a niekto si povie, nech sa tym nezaoberam, ze o nic neslo, pokial nic neurobil, ale jak by ste sa citili vy? Ja sa osobne citim jak debil... Povedal mi, ze si to nemam tak brat, ved nic neurobil, ale preco jej proste hned nepovedal, nech mu da pokoj, ze ma frajerku? On sam mi na to nedokazal odpovedat. Ze on si z nej len robil srandu. Ja som si viac ako ista, ze by ma moj priatel nepodviedol (aj ked pripustim ze nikdy nehovor nikdy...), ale neviem, asi som z inej planety, ze tomu nechapem a nechapem, preco si ma furt niekto potrebu dokazovat, ze o neho druhe pohlavie stale stoji, aj ked ma partnera. Aspon takto som si to vysvetlila ja....

xxy

nerozumiem, preto ti to tvoj priatel vesal na nos a preco si ju tak pripustil k telu, je to dost nechutne, ked ma priatelku.

Lulita

2bodka - tak veru, toto je na hanbu nie na chvalu :)) na chvalu by bolo, keby modelka z Victorias Secret mu dala telefonne cislo :)))

2bodka

Lulita, ozrate a primitivne...
s takouto historkou sa priatel nemal chvalit, to je skor na hanbu ako na chvalu, taketo nieco si moze hovorit s Ferom v krcme pri poldecaku.. nie s frajerkou...

blabla

2bodka - on chodi len do jednoho podniku a len s chalanami. vynimocne si k nim sadne nejaka baba-kamoska-neznama

Dadula56 - samozrejme, ze chcem nazory inych, ale nie take pri ktorych niekto prekrucuje moje slova, pripadne si vymysli nieco, co som ani nenapisala

Lulita - jasne, mali vypite, ale to ich podla mna neospravedlnuje. mozno som staromodna, ale hentak sa ponukat chlapovi je pod moju uroven, takze to asi nikdy nepochopim. Nuz, je ina doba a taketo bezchrbtovky su na kazdom kroku. Neviem, naco sa vobec pytala, ci ma frajerku, ked to aj tak neakceptovala...

Lulita

hm tak to maju kamosi na "urovni" kamosky, ach jo, rozmyslam, kedze som v podobnom veku, aka tepša by som musela byt aby som toto robila cudzim chlapom, asi boli dostatocne ozrate (ak si story nevymyslel)

Lulita

suhlasim s 2 bodkou...to su tie 2 divne moznosti z jeho strany...aj ked ja pripustam aj tretiu, ze mlady muz ma na prd sebavedmie a si to cele vymyslel

blabla

2bodka - to bolo v bare. boli to kamosky jeho kamosa, ale on ich nepoznal. jedna sa zacala lepit na toho kamosa a ta druha sa evidentne nudila alebo si tiez potrebovala nieco dokazat, tak chcela dostat toho mojho. ako nemal s nou nic, poslal ju do riti, ja viem, ale az ked zacla urazat mna. by som chcela vediet, keby nic nepovedala, dokedy by ju na sebe nechal hentak "tancovat".... Ale to su zase len moje zenske mozgove pochody, co by bolo, keby.. Radsej sa nezamyslam nad tymto.

xxy- ak si chcel-a len toto vediet, stacilo sa spytat priamo. povedal to sam, ja som o tom nemala ani potuchy...

Lulita - hej, s kamosom bol sadnut v bare

Dadula56

Blabla, tak nabuduce nezabudni pripisat, ze sice chces nazory inych, ale ak sa ti nebudu pacit, pouzijes osobne invektivy. Vies, aby potom nedochadzalo k nejasnostiam.