nebojite sa alebo neubija vas to, co sa deje vo svete?
Ubijanie informaciami o 3.sv.vojne
Ja už takéto "hrozby" neriešim. Pamätám aké haló bolo keď vypukla vojna v Perskom zálive. Vtedy sme v práci počúvali rádio, čo všetko nás čaká, ako vybuchnú ropné vrty, ako dym zatieni slnko na niekoľko rokov atď. Bola som z toho taká hotová, že som si v robote vzala dovolenku aby som si to ešte s malou dcérkou užila. Ďalej roky som sa trápila čo bude v roku 2000, keďže nás čakal koniec sveta a opäť nič. A dúfam, že to tak aj zostane.
Redukcia obyvatelstva na pol miliardy bude nahodou super vec, teraz je zemegula prilis pretazena a drancovana kvoli pribudajucim hladnym krkom.
Ale najviac ma stve a som z toho smutna, ze je tolko ludi, ktori vedia, co sa deje, kto to sposobuje, ale nevieme, ako to zmenit a nevieme, co potom, aky system nastolit, aby co najlepsi.
Alex, mohhlo to byt to video. Ale videla som podobnych viac, tak neviem, ci presne toto.
Suhlasim s RNG. Dalsi clovek, co vie viac co je za opnou, ako bezni ludia.
Coraz viac ludi zacina vidiet, co sa deje. Niektori sa pytaju, "Ale ako to mozu dosiahnut? Ved ludia, ktori im sluzia, maju tiez svoje rodiny a priatelov." A vy nepoznate ludi, ktorri by za pekyn balik penazi predali aj svoju matku?
Potom je tu dalsia skupina, ktora aj vie, co sa deje, ale len dvihne plecami, ze: "A co oni len zmozu? Nemame sancu, tak to radsej nechajme tak."
A ze Slovensko je v bezpeci, ze je v NATO?
1. Neprekvapilo by ma, keby nas zvysne staty NATO nechali v stichu.
2. Ved my sa ani nemozme branit, zbavili sme sa stihaciek, tankov a inej vojenskej techniky a nasi mladi chlapci uz nechodia na vojnu, takze nemaju ziadny, aspon maly vycvik, ak by prislo do tuheho.
Plne súhlasím s RNG...Myslim si ze uz to davno nie je o jednotlivych krajinach ale vsetko planuje "elita".S tou redukciou obyvatelstva sa uz zacalo a len ti,ktori to riadia vedia ako to bude pokracovat a obavam sa ze my - obycajni ludia s tym uz nic nespravime kedze sa uz dlhe roky nechavame systematicky oblbovat. Jedine co mozme robit je mat oci otvorene a vidiet co sa v skutocnosti deje a nie to co sa nam snazia vtlacit do hlav..A hlavne pozitivne mysliet a nebat sa, lebo nas strach je presne to co chcu... Ustrachani ludia su predsa velmi jednoducho ovladatelni.
a este doplnim ...... luciano ,viem si celkom predstavit ,ako Rusko obchoduje s Činou ,ci akovkolvek moslimskou krajinou a zabezpecuje jej vojensky arzenal .... oni dobre zarobia na obchde a este viac rozbehnu svoj zbrojny priemysel ,takze pravdepodobne by si nenechal tak samostatny stat ako Rusko ,vyfuknut super biznis ......
Ak budu vojny v buducnosti, tak bydu riadene z oboch stran mocnymi tohoto sveta, spoza obony, tj globaslnou vladou, ktora je za oponou uz davno. Dokonca 1 a 2 svetova vojam bola uz nimi z oboch stran inscenovana a podporovana. Takze preco by nie tretia, ked dnes su ovela silnejsi ma globalne organizovani.
Ich ciel okrem toho, aby si udrzali a prehlbili svoju moz okrem ineho je zredukovat obyvatelstvo na svetwe na 500 milionov, cislo, ktore im vyhovuje, a pouziju na to vsetky mozne prostrietky, od vojen, hladu, vakcin, geneticky zmenenych produktov az po epidemie.
Nevylucujem ani miestne nuklearne vojny, hoci sa postaraju o to, aby to nebolo globalne, lebo to by mohlo poskodit aj ich tenku kozku.
luciano ked sme v NATO tak nám nič nehrozí? ha tak to je pekná blbosť, si myslíš že sa okolo Slovenska vytvorí ochranný kryt alebo čo? Slovensko by malo okamžite opustiť túto zločineckú organizáciu! ked sa spojí Rusko s Čínou tak si celé NATO s Amerikou (a dalšími hlupákmi ktorý sú ochotný zomierať za ambície iných) ani len neškrtnú. A dôvod prečo by vojna mala byť? Možno preto že v doterajšej historii sa hospodárske krízy a úpadky riešili vždy vojnami, len to cesta z krízy a Amerika to veľmi dobre vie. Či vojna bude alebo nie, dúfam že tento krát si to zožerú aj Američania pretože zatial žiadny vojnu (okrem juh proti severu) nezažili, a vždy sa len priživovali na utrpení zvyšného sveta, príde čas aj na nich!!
som to pisala narychlo ,tak preto tie chybicky :-/
no praveze luciano je mozne ,ze prave Čina "potiahne" proti USA, nakolko v Číne rastie spotreba a prave preto Čina tie ropne zdroje potrebuje co najnaliehavejsie a kedze je to krajina so slusnym vojenskym potencialom ,velice rada sa vzoprie agresivnej NATO ci hentej krajine .... teda ,obe krajiny su na tom slusne po stranke vejenskuj ,logistickej a politickej je jasne ,ze Amerike nepomoze ani hlupa eu .... podla mna Čináci "zozeru" celu europu aj s USA
mozno tato "strkanica" medzi moslimskou krajinou a USA padne najvhodnejsie prave Čine