Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ubijanie informaciami o 3.sv.vojne

xxy

mna take reci skor unavuju, lebo zatial ziadna nebude, len media potrebuju furt strasit, aby boli zaujimavi a mali sledovanost. urcite si kvoli tomu neobhryzam nechty ani nekopem ukryt.

luciano

Čo sa deje vo svete ma neubíja. Tretia svetová vojna určite nehrozí. Kto by proti komu bojoval? NATO proti Rusku a Číne? A čo by z toho Rusi a Číňania mali? Rusi sú štandartnou európskou demokraciou a pre svoj rozvoj im úplne stačí územie, ktoré majú teraz. Nepotrebujú expandovať. Podobne je to aj s Čínou, ktorá už dávno ovláda svet po ekonomickej stránke a nepotrebuje ho vlastniť fyzicky. A ostatné štáty hlavne tie islamské nemajú ani nebudú mať potenciál, aby porazili NATO, ktorá je najsilnejšia vojenská formácia na svete. My sme členovia NATO, preto nám nič nehrozí. A dnes je situácia vo svete relatívne pokojná. Vojna zúri len v Sírií, ale ostatný svet je momentálne v mieri, takže ma nemá čo ubíjať.

PoPotvorka

pan d. :DD .... ziadne sedenie na zadku sa konat nebude ,teba si pekne zacipuju ako prveho a aby drogoví dileri nezazivali velku expanziu, podaju si prave prvočipovanych :))

biela mačka

aj pri vojne v perzskom zálive to hrozilo... ale vtedy sa nevravelo o konci sveta..ozaj, bude 21ho alebo22ho? dám si do kalendára, aby som nezabudla

pan d.

Armagedon je to, ze treba pustit denne desat eur na stravu. Ked bude vojna, ja budem sediet doma na ritke, lebo som invalid. Hadam nebudu riskovat, ze postrielam vlastnych:D

kasandra

Nie neubíja aj keď bol konflikt v Juhoslavii sa vravelo, že bude tretia svetova a nebola. A koncov sveta, tých bolo už tiež veľa, každého roku vyhlasuje niekto, že bude koniec sveta. Raz je to nejaká veštica, potom astrolog, nejaká sekta atď.