Ako nabrat odvahu a vzopriet sa mame? Nech vie ze mnou nemoze manipulovat.. viete je to dlhy pribeh, ale skratim to, mam 18 rokov, dva roky frajera, matka otrasna od dectva. Nadávky na moju osobu na dennom poriadku. ak nieco nie je podla nej, tak som skoncila a som bud debil, glupa, odlud, uz dokonca aj kurva. vzdy mi hovori ze mam vypadnut, nech ma nevidi. Ja by som tak rada isla z domu prec, ale nemam na to odvahu. viete, na dedine to nie je zvykom,ale aj ja mam svoju hrdost a nemienim sa este dalsie dva roky, pokial skoncim SS trapit nad jej urazkami..uz nevladem, strasne ma to ubija..
Nevludna mama
Vydrz, dostuduj, nájdi si prácu. Rovnako ako ty je na tom x teenagerov.
no som tretiacka, pocitam treti a stvrtý rocnik.. to sa s tym zmierit neda, vsetko mi zakazuje, nemozem ist von, nemozem byt s frajerom, lebo sa kurvime... ach, chcela by som byt taka ze si poviem, " a, nech si pohovori" .. ale ja to neviem, aj teraz mam taku chut ist niekam prec.. len sa bojim, nemam odvahu..ale v duchu ju mam..ach
Máš 18 a budeš ešte dva roky na strednej? Mamu musíš posluchat, zmier sa s tým že je aká je a z nadávok si nič nerob.