Ako sa balia bábatká?

Príspevok v téme: Ako sa balia bábatká?
kukulele

Dobrý deň,alebo už večer milé žienky:-)...mám to už do pôrodnice len za pár a chcem sa opýtať, či sa ešte v dnešnej dobe balia bábatká naširoko,to znamená pampeska a na to látková plienka a tie gumené gaťky, alebo už sa to tak nerobí. Ktorá viete? Pomôžete? Balím sa do pôrodky a neviem, či takéto gaťky si mám tiež pribaliť, alebo už sa to tak nerobí.:-) Ďakujem za pomoc...paa

kukulele

milada to sa ti bude chcieť toľko prať? no neviem neviem, mne by sa asi nechcelo to namáčať a vypierať....minieš toľko vody a pracích prostriedkov, ako keď si kúpiš aj pampersky...a je to aj pohodlnejšie
aaale, budiš :-)

milada1111

ja pre istotu budem balit.ale pampersku budem pouzivat len v porodnici,ak pridem domov,tak budem bavlnenymi klasickymi latkovymi plienkami balit.a to ze jednu dam do obdlznika a druhu dam novosklad a na to tie ortopedicke vlozky

zuzi74

sestra mi zije v Rakusku, minuly rok porodila a tam taktiez nebalia babatka nasiroko, iba ked pri kontrole zistia, ze je to potrebne kvoli klbikom, ale nie hned po porode....

korkys

uz sa tak nebali, len kes sa pride na to, ze klbiky nie su vyvinute a je potrebne tak balit. A dovtedy, kym sa na to pride, to nie je potrebne - ked ti lekar nepovie nieco ine... Ale su este aj staromodni lekari, ktori hovoria, ze tak treba balit do 3 mes. aj ked mali vysledky klbikov dobre. Mne to vysvetloval jeden z najuznavanejsich detskych ortopedov v SR, takze urcite "len tak pre istotu" netreba...

3nttt

ze vraj sa babatka uz tak nebalia.ze az po neviem kolkych tyzdnoch ked pojdes s krpcom na kontrolu tak ti povedia ci je to treba alebo nie.ale myslim ze zalezi aj od nemocnice.