Mám strach že som psychicky narušená!

Príspevok v téme: Mám strach že som psychicky narušená!
lala_156

Celé to začalo cez prázdniny. Išli sme ku krstnej mame, a keď sme sa odtiaľ vrátili, bolo mi strašne smutno. Všetky veci ktoré mi to pripomínali som nechcela vidieť pretože vždy keď som sa na ne pozrela bolo mi do plaču. Keď ma to potom prešlo, bola som už v pohode a neriešila som to. Nedávno som začala čítať jednu horrorovú knihu, z ktorej som mala zlé sny. Na druhý deň som chcela tú knihu chcela vyhodiť z okna a nechcela som počuť už o ničom čo bolo v tej knihe. Vždy keď niečo také počula vtedy znervóznela som. Tú knihu som preto prestala čítať. Teraz mám však obrovské depresie, pretože mám o seba strach. Tákéto veci totižto nie su vôbec normálne. Z toho by som ešte taký strach nemala, ale otcov brat má chorobu ktorá začínala presne s takými príznakmi a vtedy bol asi v takom veku ako som ja teraz. Prejavuje sa to tak, že niektoré veci, ktoré nemá rád chce vyhodiť z okna alebo ich proste už nikdy nechce vidieť. Snažila som sa to povedať aj otcovi no ten hovorí že si to len namýšlam, ale ja mám naozaj strach! Prosím poradťe mi, vopred ďakujem.