Už dlhší čas pociťujem že som strašne nešťastna. Neviem nemam nič čo by ma bavilo. Nemam dobru pracu. Problémi v rodine. A v poslednom čase ma začalo trápiť aj to jediné čo ma drží nad vodou. Mám užasneho priateľa. Sme spolu cca 3roky. V poslednej dobe si strašne namyšľam že sa niečo deje. Má na mňa menej času. Už sa tak nehrnie aby sme šli spolu niekam. Mám pocit že mam klame aj keď na to nemam vôbec žiadny dôvod. Nikdy ma neoklamal. Viem že sa to po čase vo vzťahu mení a už tam nie je ten zaujem ako bezdôvodné sms-ky.bozky a pod.. Možno mi len vadí že ma o mňa menší zaujem na aký si ma naučil. A ďalšia vec čo mi vadí je fb. Uplne trpím panikou že si tam píše s nejakou slečnou. Viem že mu to nemôžem zakazať a to ma ničí. Uplne sa mi zhnusili všetky socialne siete. Navštevujem vlastne len túto stranku a sem tam si pozriem čo potrebujem. Ani neviem čo chcem počuť. IBa som sa chcela si vyrozpravať. Neviem ako byť šťastna. Všetko mi vadí. A vlastne nie je dôvod. Cítim sa akoby ma trapilo všetko čo sa deje vo svete....
Depresia
a čo chceš teda robiť?zožierať sa?
zanka toto podľa mňa nepomôže :(
ahoj kamilka. podľa mňa prechádzaš ťažkým obdobím, ja mám teraz tiež niečo podobné, tiež sa mi rúca všetko na čom mi záleží alebo teda záležalo, a myslím, že by ti s tím mohli pomôcť kamoši :)) ja viem, že to znie otrepane, ale ono to fakt niekedy stačí sa len vyrozprávať, ale samozrejme to treba povedať tým správnym ľuďom ;) skús niekedy spraviť s frajerom niečo, čo ste robili predtým, keď ste boli ešte len čerstvo zaľúbený :) niaku hovadinu a totálne trápnu vec, pre ktorú ste všetkým určite liezli krkom, ako napr., keď si ľudia vždy o 12 hod. zavolajú, len aby si povedali, že sa ľúbia alebo niečo také, teda ak ti moa rada nepríde moc strelená. každopádne sa s ním o tom skús porozprávať. povedz mu o svojich citoch, ak je to správny chlap tak to pochopí :))
Ja neviem ale aj ja si myslím, že toto depresia nie je. Skús vymeniť chlapa!!!
toto určite nie je depresia. skôr žiarlivosť.