RNG,máte skúsenosť aj s tým akú súvislosť má vysadenie antidepresív s oslabením imunity? Pokúšam sa zbaviť antidepresív od februára 2011 postupným znižovaním dávok po štvrťkách. Mala som tieto lieky Lexaurin,Lenuxin,Prothiaden,ktoré som užívala vkuse asi 3 roky dozadu,teraz som už len na Lenuxine,na poslednej štvrťke každý deň,za tie dva roky čo sa ich pokúšam zbaviť mi bolo neskutočne veľa krát zle,ale nikdy som sa nevrátila k pôvodnej dávke,vždy som to nejako predýchala,ale bývalo mi strašne (búšenie srdca,strašná úzkosť,tráviace problémy,závrate...). A teraz zase v poslednej dobe mávam úzkosť,horšie sa mi dýcha,svrbieva ma celé telo,pery,okolo pier,jazyk,v nose,často kýcham - toto sú skôr prejavy alergickej reakcie. A veľmi by ma zaujímalo,či to môže byt následkom vynechania AD a či tieto príznaky vymyznú po celkovom zbavení sa AD,lebo takéto príznaky môžu byť predzvesťou anafylaktického šoku z čoho mám strach. Neviem či to mám vydržať alebo či treba s tým niečo robiť. AD som začala užívať kôli depresii,ktorú už nepociťujem. Taktiež mi bola diagnostikovaná aj celiakia vyšetrením žalúdka,ale bolo mi povedané že to nie je podľa výsledkov celkom jednoznačné,že ju mám (MARS 0). Na vyšetrenie som išla pre bolesti žalúdka, ktoré už teraz nepociťujem,pol roka som držala bezlepkovú diétu ale teraz ju už nedodržujem,nakoľko ma žalúdok už nebolieva. Len teda neviem,z čoho môžem mať tie vyššie uvedené príznaky (svrbenie na celom tele,pier atď.). Je to alergia alebo nejaký následok vysaadenia tých AD. Som už z toho zúfalá! Máte s tým prosím nejakú skúsenosť? Veľmi pekne ďakujem!
Otázka na RNG
Bromelain predavaju (teda solidni vyrobcovia) s urcenim, ako je silny/aktivny na pilulku alebo gram. Na to pouzivaju jednotky GDU, ktore maju zmysel, kolko bielkovinnej zelatiny ta pilulka rozlozi na tekutu.
Kedze v tomto fore sa nemozu udavat konkretne zdroje vyrobkov, skus ine zdroje informacii, cez Google.sk alebo Google.com
Na Google.sk mozes najst aj moje prispevky z inych for a stranok, kde uvadzanie zdrojov je povolene administratormi.Ja osobne nemam zaujem o ziadnu reklamu, z distribucie a predaja doplnkov som vypochodoval uz pred vyse 3 rokmi, ale si myslimk, ze niekedy je dobre poradit ludom dobre, lacne a kvalitne zdroje, lebo v doplnkovom priemysle je zialbohu vyse 90% vyrobkov nedostatocne silnych na ucinky a mnohe su besne predrazene.
Take mnozstvo antidepresivnych chemikalii a tak dlho brane zamori telo poriadne a moze vyvolat desiatky problemov pri vysadzovani.
Ale svrbenie a kychanie , mas pravdu, to su skor prejavy alergii. Skus brat
3 x 500 mg quercitinu, 3 gramy vitaminu C(ester C) a 2000 GDU bromelainu. Toto vsetko ti moze zmiernit rozne alergie a dokonca pomoct odmorit telo.
Inac depresie su casto zo zlej absorbcie zivin ktore su potrebne na vyrobu roznych neurotransmiterov. Zialbohu toto lekari casto vobec neadresuju a ja som osobne toho nazoru, ze napravenie traviaceho procesu(kyseliny, enzymy, mikrovlakniny, probiotika) vyriesi znacnu cast zdravotnych problemov, vcitane nervovych.
Inac je dobre si precistit aj pecen protokolom dr Berksona, v peceni ako filtri sa totiz rozne chemikalie odfiltruju a zdrzuju, pokial sa nerozlozia alebo zlcou nevylucia. Takze tam mas iste aj hromadu AD.
A pri tom pomoze pretokol dr Berksona a branie hromady absorbentov, najma mikrovlaknin, ale pomozu aj aktivne uhlie, bentonity a zeolity