Zdravie pre ženu - hormonálna rovnováha

Príspevok v téme: Zdravie pre ženu - hormonálna rovnováha
regina92

Ahojte, v máji som vysadila antikoncepciu, odvtedy som dostala len jednu menštruáciu a dosť bolo čakania. Rozhodla som sa pre jeden výrobok, ktorý obsahuje špargľu hroznovitú, o ktorej som sa dočítala, že prispieva k hormonálnej rovnováhe a pôsobí priaznivo na regulovanie nepravidelnej menštruácie. Volá sa "Zdravie pre ženu". Nemáte s týmto výrobkom niekto skúsenosť? Budem vďačná za odpovede.

Eddina123

Dobrý deň, mam taký problém ze mam malé prsia. Mam 13 rokov, vážim cca 35kg a som vysoká 155cm. Som najmenšia z triedy. Mam taktiež najmenšie prsia. Menzes ešte nemám, spolužiačky ho už majú. Moja mama mala menzes okolo 14-ich, prsia má celkom veľké. Niekedy používam aj kokosový olej na masáž. Blíži sa vysvedcenie a s mamou sme kúpili šaty s takými menšími "košíčkami", no nemám do nich čo dať. Leto už je tu, dievcata nosia croptopy, tiekla, plavky na kúpaliskách. Je mi to trošku trápne nosiť tielka a nič v nich. Trápi ma trošku aj moja váha, jem celkom dosť, no stále nič. Keď aj trošku priberiem, tak do brucha. Chápem, ze sa moje telo ešte stále vyvíja, no čakám už dosť dlho. Páčim sa jednému chlapcovi, s ktorým sa poznám od malička. Minule mi oznámil ci by som s nim nechcela byť. Ale niekedy stále naráža na to ze som plocha ako doska atď, ale ja to už berem zo srandy, lebo som si na to zvykla. Zadok neviem posúdiť ci mam veľký alebo malý, je taky stredny, ale našťastie nie je zarovno s chrbticou. Prosím, pomôžte mi nejako, nejaké nápady napr. co mam jest alebo nejaký cvik. Vopred ďakujem.

12vero

Pm
Poraďte mi
Dobrý deň prajem chcem sa spýtať nemám pravidelne menštruáciu už skoro takto 6m som nafuknuta do brucha. Sem tam mam hnacky
Pravidelne stolicu malo chodim na wc malú
Prsia sa mi nezmenili niekore mi hovoría že prsia v tehotenstve sú tvrdé. Ja ich mam mäke chlpky na nich brucho že je tvrde ja ho mam mäkké . Viete mi poradiť či to neni vážne?