Ako prezit v zenskom kolektive?

Príspevok v téme: Ako prezit v zenskom kolektive?
Aisha5

Ahojte, niekde som tu videla temu Praca v zenskom kolektive, no ja by som sa chcela opytat na nazory a "ostrielanych" bab, ako prezit v kolektive? Ako sa naucit plavat medzi zralokmi bez toho, aby sa zena musela znizit na uroven intriganky, ale takztiez prezit bez ujmy? To by som bola rada, keby sa tu nasla nejaka chytra baba, ktora s tymi zenami vybabrala a napisala, ako s nimi vybabrala...

pompom

pre mna je to utrpenie tolko hluku hovoru píli mi to mozog keby to bolo raz za týžden 1 hodina ale denne 8 hodin je vela.a tá roznorodost,hlavne mi vždy vadili hlasné typy,ktoré vkuse hovoria velmi málo podstatne menje hluku znesiem ako priemerný človek.mylsím tie jemnejšie povahy to máme tažké.

tolko zbytočných tém a neznášam tpyy čo všetky svoje myšleinky a city musia rozoberat s každým a proste je toho vela.

preto mi vyhovuje práca osamote alebo len s málo ludmi a tvrdo pracovat.mna privela hluku obrní,niekokop talči mna obrní.

Agnes999

Bud mila a priatelska ale len k tym ludom, ktori si to zasluzia a ktori su tiez mili a priatelski. Su ludia, ktori si takychto nevazia a pri nich musis byt tvrda a vediet sa pohadat. Je to tazko napisat do jedneho prispevku, je to cela psychologia, kazdy clovek je iny a na kazdeho treba ist inak.