Poradte prosim... podviedla som priatela. Nebola v tom laska ani nic podobne a dokonca ani sex, len sme si dali jednu pusu a boli spolu von ale ja ho nelubim.. len on mna. Nic k nemu necitim, sla som s nim v podstate len preto lebo som chcela zistit ci budem nieco citit, ale necitim, som si tym ista.
Moj priatel sa to ale dozvedel a spraivl mi strasnu scenu :( nechce o mne ani pocut, mysli si ze je v tom nieco viac, namysla si teraz ze som ho podvadzala urcite uz dlho a ja som ho pritom ani nepodvadzala :(( nechce somnou hovorit telefony mi nedviha alebo mi zdvihne a povie mi ze ma uz nikdy v zivote nechce vidiet, naposledy sme komunikovali cez internet ale stale mi len pisal ze tomu nechape ze by mi on nikdy nic take neurobil a ze mu mam dat pokoj... :( ako mam na to reagovat ? Dat mu cas ? Alebo ako mu proste dokazat ze naozaj o nic neslo .. dakujem za vase rady .. nechcem ho stratit
Podviedla som ho
Keď Ste si dali jednu pusu, tak je to v naprostom poriadku. S priateĺom nie Ste naviac zosobášení, neprisahala si srdcom, jazykom ani písmom... čiže nevidím ani najmenší dôvod "tárať" o nejakom podvedení
-oslov Tvojho priateĺa so žiadostou o riadne vypočutie-vysvetlenie a pokiaĺ odmietne, povedz mu, že je blázon a nemá to v hlave celkom v poriadku
dobre robí ... zjavne si riadne decko ked máš priatela a mas potrebu pusinkovať sa s kadekým ... len aby si dačo zistila .... tak ti treba ... mala si rozmyslať skor ... za chyby sa platí .. a aspon sa máš z čoho poučiť
No tak sa na neho vykasli a nabuduce ked budes podvadzat tak si daj pozor, aby sa to tvoj partner nedozvedel! Tot vsjo
ešte lepšie , skús napísať list a pošli ho , ja som tak dostal list po podvedený,a odpustil som lebo to na mna zaposobilo :) , potom som však bol podvedeny ešte dva krát ale to je už o inom ..