Zaujímajú ma všetky názory všetkých. Ďakujem.
Do akej miery je možné skrývať homosexualitu?
Myslím si, že homosexuálov je omoho viac, než sa tvrdí - 4%? To isto teda. Neverím.
ci co? mam ho znasilnit? ako nemyslim, ze ho treba nutit...
lost, su to moji priatelia este z detstva a nikdy tam medzi nami nic viac nebolo. no a kedze som uz stara paka a priatelstvo pretrvava, je to velmi dobry priatel. praveze po priznani sa to priatelstvo urcite este prehlbilo a rovnako si rozumiem aj s jeho frajerom. ale aj v okoli poznam vela takychto chlapov. tak nejak mam pocit, ze ta 4% statistika je blud.
lost, ale viem kam smerovala tvoja otazka. ano, bojim sa, ze sa zalubim a potom to zistim, ked ma to najviac zrani...
Podla mna do maximalnej. A to aj umyselne aj nevedomky.
Ale aký to má význam? To už ja neviem či som tak naivná, či hlúpa, ale stále mám voľako pocit, že láska je najdôležitejšia na svete a vzdať sa jej, kvôli nejakým spoločenským predsudkom alebo hanbe??
Ale pýtať sa ho nebudem určite, to už je len rada:-/ Ako som spomínala, správa sa dosť prítulne (tí moji "homoši" ma tak moc teda nikdy nestískali), ale pri mojom šťastí sa stavím, aj keby to bola pravda a do smrti by sa rozhodol skryť to pred svetom, ja budem tá pravá, ktorej to v tej "najvhodnejšej" chvíli oznámi.
Isteže je aj bisexualita, vzťah s mužom a so ženou sú rovnocenné, teda pre nás.