Opakované zápaly močových ciest

Príspevok v téme: Opakované zápaly močových ciest
petra238

Dobrý deň. Mám 18 rokov a od marca sa mi neustále vracia zápal moč. ciest. Teraz je to už 6 krát v tomto roku. Opakovane mi lekár predpisoval antibiotika, bola som an urológii, kde mi robili sono a nič mi nezistili. Teraz mám zasa iné antibiotiká. Je možné aby sa mi to vracalo stále dookola a pri vyšetreniach nič nezistili? Na aké vyšetrenie mám nárok? Je lepšie ísť k obvodnému, urológovi alebo gynekológovi?
Ďakujem za odpovede.

karolin3

Ahoj, vyskusaj enzymy. Ja som mala tiez zapal mocovych ciest, brala som antibiotika a tiez wobenzym, ktory mi odporucili pre lepsi ucinok antibiotik.

stryco

skuste sa aspon poradit s albertovou. ma velke znalosti vyskusal som na vlasnej kozi je to chodiaca enciklopedia co sa tyka zdravia a liecenia. podla mna absolutna jednicka tu na slovensku. skusil by som jej aspon napisat a poprosit o pomoc a radu. troska by som sa bal uzivat hocico lebo jednemu to moze pomoct a druhemu aj poskodit.

Bee89

Ďakujem, prosím ak niekto viete postup ako sa zbaviť tej Candidy prosím o rady na mail, hlavne čo si kúpiť ako začať, aké dávky ako zmeniť stravovanie???
ĎAKUJEM!!

redbatica2

Skuste aj kvapky z kapucinky - je to prirodne antibiotikum, ktore posobi hlavne v oblasti dychacich ciest a urogenitalnej oblasti - dostupne v predajniach zdravej vyzivy.

Bee89

Ahoj, prosím Ivanana čo si presne a v akých dávkach, ako dlho užívala? Kľudne mi napíš aj mail. ďakujem! Som už tiež dosť bezradná.

ivanana

pisem sem znova :-)
mne pomohlo a nemala som zapal odkedy som tu naposledy prispela (koniec januara 2013)
brala som D-manosu a citricidal na radu RNG, a potom aj koloidne striebro 2 tyzdne, neskor grepovy olej
POMOHLO! vdaka RNG a jednemu mojmu znamenu ktory tiez poradil a aj samej sebe :-) presla som tento rok z vegetarianstva na veganstvo a mam pocit, ze aj toto mi pomohlo k lepsiemu
obcas nieco "tam dole" pocitim, ale vobec sa to neda porovnat ako to bolo este par mesiacov dozadu, dalsie pozitivum je zlepsenie sexualneho zivota kedze ma uz netrapia tieto veci s mocovymi cestami

drzim vsetkym ktory maju tieto otrasne problemy palce a dufam, ze to mam uz NAVZDY za sebou!

aliss02

Ahoj aj s týmto mám skúsenosti. Netreba to seba pchat tie antibiotiká je to zbytočné bude to mať len vedľajšie účinky. Poznám výrobky, ktoré sú založené na prírodnej báze a majú rýchly účinok aj na problémy takéhoto typu problému. Ak chceš viac info tak môj mail je alicka.tothova@gmail.com

Jancovka

DVE pol.lyžice sódy bicarbóny a 3 litre teplej vody a na 10 minút sedací kúpel,každý druhý deň, mne to zaberá
Treba skúsiť, radšej ako antibiotiká.