Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bio kozmetika

johankazarcu123

Rada by som odporučila kozmetiku feminatalplus. Stojí za ňou gynekológ, preto sú prípravky najmä na ženské problémy. Vyskúšala som krém proti striam a telové mlieko a tieto výrobky ma úplne dostali. Sú na zatazenu kozu na bruchu - ci po pôrode, alebo po úbytku tuku v oblasti brucha alebo pre starnucu pokozku, ktora potrebuje vypnúť. Pre mna maly zazrak. Nie je ešte v lekarni, aba v ich eshope.

dagmar12

Ja môžem doporučiť tento hydratačný krém :-) priody. sk/pletove-kremy/204-priody-intenzivny-prirodny-hydratacny-krem-s-12-rastlinnymi-extraktmi-a-vitaminom-c-15-8588006372045.html

Haluzatko

Zdravim, ja som teraz zacala pouzivat kozmetiku Manna. A zatial som prijemne prekvapena, pouzivam mydielka na problematicku plet a zazracne pomahaju, pomahali by mozno aj viac keby som si tolko nesprtala do tvare :D. Pouzivam od nich aj bambucke maslo a krasne hydratuje plet, staci ho tak malo, ze mam pocit, ze ho budem mat dozivotne :). Mannamydla je stranka.

Potom este pouzivam sampony a kondicioner od znacky bione, momentalne mam kokosovy, ale predtym som mala pivny a ten bol super, krasne sa z neho leskli vlasy. Inac z kokosoveho ma nejak svrbi hlava a robia sa mi chrasticky, ale to sa mi robia cely zivot, takze neviem ci to je od samponu, alebo co sa zas deje.

elza_2322

EMA737- ja pouzivam takmer vsetky veci z tejto rady na plet pevoniaeshop. cz/produkt/kategorie/citliva-plet-1 ale tak zalezi aku mas plet ty, ja velmi zacervenanu a citlivu :) kazdopadne urcite si vyberes

kamcamamca

Ja si teraz teraz testujem z mojej oblubenej stranky www.krasnadoma.sk prirodnú kozmetiku ktorú maju v ponuke :-)
Zatial ma celkom dostala Mea Natura Olivova a Aromedica , teraz mam v plane LA CHERVE a LE CHATON je to vraj česka kozmetika celkom ma to zaujalo :-)

EMA737

S touto skúsenosť nemám, ale rada by osm nejakú bio kozmetiku vyskúšala. Snažím sa prejsťna prirodne zložky, no zatial som ukoristila len šampón :-)

babuliatko89

veľmi dobré skúsenosti, používam iba bio a prírodnú kozmetiku, nákup v internet. e-shopoch, napr. skveleveci.sk