Striedave nalady.

Príspevok v téme: Striedave nalady.
Katka2

S priatelom sme spolu 5 mesiacov.Mam ho rada on ma rad mna..len je tu jedna chybicka...je naladovy..no to by ani nevadilo len on to dost dava najavo tie svoje nalady..rozculi ho cokolvek..ja som miernejsej povahy..napriklad som uvarila veceru,on dosiel a skritizoval mi to..ani to neochutnal...a takto to ide stale dookola.niekedy na mna zakrici len tak bezdovodne...riesi uplne zbytocnosti ku ktorym sa uz netreba vracat...nikto nieje dokonaly len ja mam ten pocit ze si to on obcas o sebe mysli...zacali sme spolu byvat..jednak som to chcela vyskusat ze co to obnasa a tak...no neviem ci to bol dobry napad...on ako priatel je dobry chalan...da mi aj posledne a ked je treba sa o mna stara.ale to ze ma rychle zmeny nalad je pre mna tazke to znasat..to ze som nekonfliktny typ baby a ako som uz pisala mam miernejsiu povahu este neznamena ze \\\"vstrebem\\\" vsetky jeho striedave nalady...neviem ako mu to mam vysvetlit ze ma to hneva a mam potom nevry ked on je neoblomny a tvrdohavy..nechce si dat nic vysvetlit.tak ako?

Magy

pokial s nim nie je rozumna rec, a odmieta navstevu psychologa, vidim vas vztah biedne. mas v podstate len dve moznosti. bud sa proti takemuto spravaniu ohradit az do tej miery, ze dostane ultimatum a zrejme vas vztah skonci, alebo mu budes tuto jeho vystrednost trpiet. pokial ti to za to stoji a jeho ine prednosti a kvality to dokazu hravo kompenzovat. to ale musis vediet sama, ako ste na tom a ako to vidis ty so vsetkymi dalsimi vecami, ktore si tu nenapisala. ozaj a este jedna vec - zlepsovat sa to nebude. skor naopak. len aby si vedela.

Katka2

Magy
ja uz som sa o tom s nim vela krat rozpravala ze mi to vadi a on nic iba sa obhajoval a prekrikoval ma tak ako vzdy...a uz sa to aj stalo ked k takej sitiuacii doslo som mu to povedala a on nic..zase len to svoje...

Magy

no, zatial by som to na psychiatra nevidel, ale psychologa urcite. kazdopadne katka, musis sa o tom rozpravat S NIM! nie s nami! dolezita je komunikacia medzi vami dvoma! On to mozno tak nevnima alebo ani nevie, ako ti to vadi. treba mu to povedat, porozpravat sa, vyjasnit si tieto veci. a najlepsie presne vtedy, ked k takej situacii dojde.

luciano

Tvoj priateľ je zrejme ťažký cholerik. Možno je to až patologické. V tom prípade odporúčam navštíviť psychiatra, ktorý predpíše patričné lieky tzv. stabilizátory nálad napríklad Lamotrigin, prípadne Depakine chrono.