Ako si najst lasku ? viem mam len 17 rokov niekto si povie ved mam na vsetko este vela casu... no ja to tak necitim nemam potrebu chodit po zabavach pit fajcit proste chcem sinajst fungujuci vztah pretoze nemam moc kamaratov citim sa sama a myslim ze laska by mi dokazala aspon trochu vyliecit dusu a mat sa komu zdoverit...ako ste spoznali vy svoju polovicku ? ako zaujat? dakujem za kazdu radu
Vztah prosim poradte
Och joj:) Mas len 17 rokov. Cize nic si nezmeskala. Ked som mala 17 tiez som bola na tom ako ty. A potom sa vsetko zmenilo priblizne mesiac po mojej 18, ked som spoznala toho svojho, teraz je to uz pol roka, co sme spolu. :) Ono to pride, ked to najmenej cakas. Tak to bolo aj u mna. Nehladaj ho ale skus aby si on nasiel teba :) Mozno nepride hned zajtra ale raz urcite, ked pride ta chvila. A byt slobodny hlavne v tvojom veku ma kopec vyhod. Nie si nicim a nikym viazana, nemusis tu pisat fora, kde sa pytas, ci nahodou nie si tehotna a pod:D
Ja ti drzim palce aby sa ti splnilo to co si zelas ale pamataj, ze vztah so sebou neprinasa len prijemne veci. Treba tam aj istu davku zodpovednosti, vyspelosti...a ze mnoho veci nebude tak ako si ich teraz vo svojich snoch predstavujes.
Zazivam presne to iste, mam 17 a ked vidim vsetky kamaratky ale aj neznamych v objati je mi do placu. Snazim sa cakat :-/ aj ked som uz mala par napadnikov :-) vzdy sa mi stalo ze bud ma strasne pritahoval ale fajcil a mal zlu partiu alebo bol mily, nefajcil ale vobec ma to k nemu netahalo. Dufam ze raz sa niekto objavi :-)
Hm, neviem, ci sa ti to nebude zdat od veci, co ti napisem...v 17 mas jedinecnu moznost venovat sa rozvoju svojej osobnosti, nemas zavazky, povinnosti mas malo, ziadna realna zodpovednost. Vyuzi to na vzdelavanie, najdi si rozne zaujmy, sportuj, venuj sa sama sebe. Na vztahy mas cas. Vstupis do vztahu ako vyrovnana osobnost, ak si tytmo vsetkym prejdes a to je na obrovska vyhoda. Mnoho ludi bohuzial prilis skory vztah zbrzdi vo vyvoji, potlaci ich osobnost. Na nic sa nehraj, bud taka, aka si, vztah pride sam od seba.
ísť von, zašportovať, do prírody a ak máš aspoň s kým ísť, tak treba vypadnúť von, rob to čo ťa baví, čomu sa tešíš, keď to budeš najmenej čakať príde to, z vlastnej skúsenosti :)
a hlavne nezúfaj a zaujmeš hlavne tým, keď budeš sama sebou.