Ahojte
Viem že je tu už veľa takýchto tém ale
potrebujem radu či sa mám dať zaočkovať proti rakovine krčka maternice alebo nie...Mám 21rokov a doktorka mi diagnostikovala HPV 16 LSIL so znakmi hraničiacimi s HSIL..Dala mi tabletky antibiotika na 3týždne a poradila mi dať sa zaočkovať Silgardom...Len neviem či sa mám dať...aj po tabletkách sa mi zdá že mi zápal neustupuje a bojím sa že mám slabú imunitu a keď sa dám zaočkovať že mi to ešte zhorší...Prosím poradte či sa mám dať zaočkovať a risknúť to alebo keď mi to neustúpi doktorka mi chce urobiť konizáciu...Ďakujem za rady...
Ockovanie proti rakovine krcka maternice
Cele ockovania proti virusom su velmi otazne, co sa tyka ucinnosti, ochrany a skod, co ockovacie latky napachaju v tele. Ked uz mas ten virus, nechapem, preco sa proti neu chces nechat ockovat, tvoja lekarka nerozumie, zrejme, ze ockovanie nie je anticiralne, ale zvysenie odolnosti proti nakaze. Nuz a ty tu nakazu uz mas. ATB nie su na virusy ucinne, nechapem na co ti ich predpisali, nanajvys mozes utrpet skodlive nasledky z toho, ze ti znicia ochrannu probioticku floru v crevach.
Ked si chces zvysit viralnu imunitu, je na to plno doplnkov, pozri cez google.sk pod tng herpes. Pridam k tomu este dalsie, ako monolaurin, citral, berberine a Samgre de Grado. Treba ich brat viacero cely zivot, aby clovek potlacil cinnost nasich vlastnych virusov v tele,aj vonkajsich moznych nakaz, ktorych mame plno, inac nam uskodia, ked sa v case oslabenia premnozia.
Citral je protirakovinny, tak isto chaga,
DIM(2 x 100 mg) alebo I3C(2 x 300 mg ) zabrania vzniku roznych hormanalne zavislych rakovin(prsia, krcok maternice, ovary, ...) atd.
Poradila ti tá doktorka niekedy niečo zlé? A v očkovacej látke je vírus, ale pozbavený možnosti nakaziť ťa. Nič sa ti nestane.