Pretrvavajuce zdravotne problemy

Príspevok v téme: Pretrvavajuce zdravotne problemy
anonym 22

caute potrebujem poradit, mam bolesti hlavy, niekedy rozmazane videnie, pretrvavajucu silnu unavu, niekedy mam take trasenie v hlave neviem to popisat ... na CT mi nasli drobny venozny angion v mozgu ale to zamietli ze to je male... v krvi nic nenasli tak ma poslali psychiatrovi .. bral som lieky ale to som vysadil ,akoze mal som viac energie ale moje symptomy pokracuju ... mam s tym fakt velke problemy uz asi 4 roky a neviem co dalej ....

sely4

moze to byt epilepsia,ta sa totiz nemusi vzdy prejavovat zachvatmi,mam ju takze viem,alebo aj zle travenie,ale ja by som skor zbehla nie za psychiatrom ale k neurologovi nejakemu dobremu a radsej sukromnemu!a samozrejme by tam mal poslat hned na magneticku rezonanciu!ja mam tiez nalez na mozgu nezhubny a velmi maly a stale mi ho sleduju!raz za rok alebo dva stale chodim na magneticku rezonanciu!a ak ti nic nezisti zbehni na ocnu kliniku,mozes mat rozmazane vidienie z toho ze mas nejaky problem s ocnym pozadim a ta unava a trasenie v hlave moze byt tiez z oci ale tieto symptomy co popisujes mozes mat sposobene prave tym nalezom na mozgu aj ked je nezhubny moze ti tlacit prave na nejake centrum ktore to ovplyvnuje.