Možno nie veľmi originálna téma, ale rada by som vedela čím myslíte že to može byť. Takže niečo o mne, tento rok budem končiť VŠ, a začínam mať pocit že konči jedna etapa a chcelo by to konečne aj nejaký vzťah. Doteraz ma to nikdy nejak netrápilo že som sama. Navyše nikdy som ani nestretla nikoho kto by sa mi páčil alebo koho by som si vedela predstaviť ako svojho partnera, neviem či je to celkom normálne, keď počúvam ako sú všetci každú chvíľu zamilovaný, a koľko vzťahov už majú za sebou v mojom veku.
Je pravda že som aj trochu viac uzavretá osoba. Často si stačím aj sama, na druhej strane sa ale veľmi rada bavím z ľuďmi musia mi ale sadnúť a mať o mňa záujem, čoho sa práve niekedy bojím že o mňa nestoja, tak sa radšej ani nejak nehrniem do kontaktov, aby som nebola sklamaná a necítila sa preto trápne...
Takže toto sú moje vlastne dva problémy ktoré spolu ale súvisia.
Začínam naozaj túžiť po priateľoch, aj po láske.
24 rokov a žiadny vzťah
Mne sa tiez vidi, ze tie temy o vztahoch su vsetky na jedno kopyto.
skusim poradit a odpovedat strucne:
- podobnych tem je tu ozaj strasne vela a rovnako aj rad v nich
- skus trosku sama popremyslat, pripadne sa spytat na nazor brata, ked mas s nim taky dobry vztah
Podla mna ti ziadna rada od ludi, co ta nepoznaju nepomoze - uviedla si strasne malo a hadam nechces, aby som ta hodnotil na zaklade tvojho stylu vyjadrovania - aj ked z toho zvyknem celkom dost uhadnut nakolko vacsinu casu komunikujem s ludmi prave textom - nebudem to tu vsak praktizovat.
Ak citis len obavu z toho, ze je uz cas, tak ti mozem povedat to dnes nie je nic vynimocne, je nemala skupina ludi, ktori sa do vztahov velmi neponahlaju a aj z mojho okolia tam vacsina patri (aj sucasni spoluziaci z VS).
Moj nazor je, ze clovek je zvycajne priemerom niekolkych ludi s ktorymi travi najviac casu. Skus sa ty zamysliet, akych mas okolo seba ludi a spytaj sa ich na nazor o tebe - oni ta hadam poznaju.
anonymka23: ja si tiež hovorím že lepšia je žiadna skúsenosť ako zlá.
Ja si myslím že v tomto nie sú rozdieli medzi mužmi aj ženami obaja sú taký aj onaký. Ja sa skor bojím že sú všetci dnes ľudia veľmi povrchný a chladný.
milli11: súhlasím treba sa tváriť veselo v pohode a ľudí to pritiahne samo. Ja sa hlavne snažím nikomu sa nevnucovať, príde mi to veľmi trapné, a tak sa už pri najmenšom náznaku stiahnem... možno práve toto preháňam a mala by som byť aktívnejšia v nadvazovaní priateľstiev a nečakať že všetci budú chodiť stále za mnou.
inak často mám pocit že je to ako lost napísal: hold osud neodrbes, ako sa hovori :D
Ja hľadám skutočných priateľov c elý život.
Tak potom je to v poriadku. :)))
jeeeho nie neurazam ta milli :)
Ja sa skor snazim tvarit neutralne. Volakedy som sa viac usmievala, ale potom som casto pocula vetu, "A ty sa comu smejes?" A keby som prave niekoho zabila. A to stacilo len mat kutiky nahor.
Takze sa pri cudzich ludoch tvarim smrtelne vazne.
potvorka, co tym chces povedat? Urazas ma?
jaaj milli11 ... podarena dievcinka :DDD
Myslim, ze pan d. je trol.
K teme. Vsimli ste si, vy, co ste uz mali vztah, ze ked mate stastny vztah tak pritahujete aj inych ludi? A ked nemate nikoho, ani v okoli nie je nikto, kto by mal o vas zaujem.
Toto je preklad jednej anglickej pesnicky.
"Láska nie je zábavná.
keď horí vo vnútri
a všetko, na čo myslíš,
je ako prežiť noc.
A keď ju chceš,
je to hra, ktorú musíš hrať.
A keď ju dostaneš,
tak ti ju zoberú.
Možno to nič neznamená,
možno si to len namýšľam,
možno som iba hlúpa,
možno je to len strata času.
A keď to chcem ja,
tak nikto nie je voľný.
Keď to nepotrebuješ,
v mori je kopec rýb..."
Je to zacarovnay kruh, ked je clovek sam. Je smutny, ze je sam. A kedze je smutny, ludia ho tak nevyhladavaju. Svet nema rad smutnych ludi. A kedze ho nevyhladavaju, je sam.
Ono najlepsie by bolo mat na haku, ci mas vztah alebo kamaratov. Ludia nesmu mat pocit, ze si od nich zavisla, ze bez nich nedokazes byt. Ludia musia mat pocit, ze to oni teba chcu za kamaratku, ze chcu byt v tvojej pritomnosti.