Nervove zrutenie?

zdradca

2610 psychos ti nepomoze.Je to v tebe v tvojom vnutri.Poznam to ver prezivam to iste.Ja neverim uz, ze zajtra bude lepsie,neverim ani, ze zajtra vyjde slnko,pretoze svet je v takom ohrozeni(ci uz vojny,alebo prirodna katastrofa), ze ak vyjde je to vlastne plus.Kazdu chvilu sa to moze zmenit k horsiemu.Pozri si aj na inych forach kolko ludi na svk potrebuje psychosa,ved to je neskutocne ako ludia na svk upadaju do depresii.Jasne dnesna doba tomu len pomaha.
Ale ak ti je lepsie tak mysli pozitivne,na hocico co ta v ten den postretlo a potesilo ta.A ak chce napis si to a ver po par mesiacoch to je velmi srandovne citanie.
Ak som trosililinku pomohol,tesi ma to ak nie,tak ta vitam v klube deprimovanych ludi

Dede2222

Rozhodne by som vyhľadala pomoc...psychológom neverím, ale za mňa hovorí veľmi nepríjemná skúsenosť...nie všetci sú ale ale rovnakí, takže odporúčam vyhľadať pomoc psychológa alebo psychiatra..ja som sa tiež psychicky zrútila a nakoniec som z toho vyšla s diagnózou, s ktorou sa stále neviem stotožniť...akcia vyvoláva reakciu, byť na tvojom mieste isto poškuľujem po pomoci..

Aja02

A na akom zaklade si sa rozplakal? Co sa ti stalo? Ak mas problemy a nevies si s nimi poradit, zajdi za psychologom.