Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Praca v cisto zenskom kolektive

Príspevok v téme: Praca v cisto zenskom kolektive
Laurina22

Ahojte.Zmenila som pracu a pracujem v cisto zenskom kolektive.Som tam len druhy den ale citim,ze som nezapadla.Z dovodu:osoby v kancelarii su same zeny a vsetky su rozhadane,neustale na seba za chrbtom nadavaju.Nie som na to zvyknuta,dokonca dnes som mala uz aj ja potycku s mojou sefkou ked ma konatel urcil na riesenie ineho problemu a ona si to vysvetlila po svojom a prestala so mnou komunikovat...

Ako sa vam pracuje v zenskom kolektive?Som sama s takym problemom?

Maoam

ale to vyzaduje schopnost 'uniest', ze je niekto iny lepsi v niecom ako clovek sam.. a necitit sa tym ohrozeny alebo v nevyhode

Maoam

Lost, ved to som aj napisala, docital si to suvetie? :DD

V prvom momente par sekund ten clovek citi nieco ako 'zavist', ale potom nad tym premysla a nakoniec sa to preklopi do obdivu :D.

Maoam

Lulu, zavist do istej miery je prirodzena a dobra vtedy, ked sa to preklopi do toho, ze si clovek vezme z tej zeny inspiraciu alebo ju v dobrom obdivuje, ale toto presne, co pises, ze ked zacnu kvoli tomu robit zakernosti a zle, to je trapne a ubohe.

Maoam

Lulu, ale v tomto su si zeny samy na vine, ze sa neustale porovnavaju s inymi zenami, namiesto toho, aby sa zamerali na svoju samostatnost, originalitu, nezavislost a individualitu, ako to robia muzi ;D

urcite si si vsimla, ze zeny, ktore sa neporovnavaju,ale su samy sebou a silnejsie osobnosti, v zasade nepouzivaju mobbing ani psychicke agresivne utoky na ine zeny

Maoam

inak typicka a velmi oblubena metoda u zien v kolektive je kazenie dobreho mena a povesti...hoci je to na paragraf, toto je jedna z najcastejsich metod a tazko je proti tomu sa branit