nenadavajme stale na nieco a niekoho. podme sa radsej chvalit. kazdy z nas ma predsa nejaku dobru vlastnost alebo crtu. vieme sa vobec ocenit? tak to skusme.
ja napr. nerada odkladam povinnosti na neskor, preto sa snazim vzdy vsetko nutne robit co najskor. a rada robim mojim priatelom radost, ked mam pohromade par eur, vzdy kupim niekomu nejaky darcek.
Poďme sa chváliť !
a uz ma aj prvy ucastnik zdrbal
aku temu?
neverim, ze som zalozila temu! :DDD
kabel, tu mi napadla jedna baba, ktora pise v teme PPP (anorexia), ze prisla na sposob, ako chudnut, pravidelne im pise, kolko schudla tym tajnym sposobom (uz asi 3kg/tyzden), ale neprezradi im to ani za nic :DDDD ale kazdy den ich drazdi :DD
Ovecka, tak ja to tiez dokazem, tvarit sa milo, ale vnutorne pri tom tak trpim, ze radsej nejdem proti svojej prirodzenosti:-D
kabel: za tvoj cas a radu
su ludia, ktori tu ani za boha nedaju know-how :D
ty si vynimka
ja sa napr nikdy netvarim nasrane... a ked ma niekto v praci otravuje tak si len poviem ze som predsa za to plateny... zase opacne sa to povedat neda...
za co?
kabel: dakujem :-)
Zacala som v momente, ked som si uvedomila, ze som taka pretazena a doslova vyšťavená, ze tym nikomu nepomaham, a hlavne nie sebe. Kukla som sa do zrkadla a povedala si nieco ako "tpch, musis cosi zmenit, inak zosalies". Zaciatky boli neiste a pomerne neucinne, kym som nepochopila, ze kym chodim do prace, tak si nepomozem. Preto mi prisli vhod iste zdravotne problemy a vyuzila som moznost PNky na upratovanie v hlave. No a dnes mi je o dost lepsie, pracujem, ale mam lepsie zadeleny cas...