Neskutocne zabudam ...nemam cit ... pomozu mi nejake lieky ?

Príspevok v téme: Neskutocne zabudam ...nemam cit ... pomozu mi nejake lieky ?
liana777

Uz dlhsie mam problem s pamatou ...strasne zabudam... ja ani necitim ze mam mozok v hlave :D ... citim ako keby som niekedy ani mozok nepouzivala..od skoly ako keby ho mam vypnuty ... a nemam cit ..nic ma nedokaze rozhodit ...ani ked primne niekto place ...alebo ked niekto zomre ja proste ako keby som ani nic necitila ... pritom ked ma niekto problem snazim sa pomoct niesom sebec ..dam radsej druhemu nez sebe ...ale hlavne ma skre ze zabudam ...co takeho by som si mohla kupit? mam estelen 25 rokov

michaelah

mám taký istý problém a veľa krát sa mi stane že s niekym telefonujem a neviem vôbec ze som s danou osobou volala a nikdy si neviem spomenúť co som robila včera ... ta krátkodobá pamäť mi dobre nefunguje. inak sa mi stava ze s niekým sa rozprávam a po 6 minútach zistím, že som vôbec nič nepočula ako keby som bola v inom svete... keď som chodila na strednú školu považovala som to za roztržitosť, teraz už pracujem a nemám stres. neviem si to vysvetliť.

malaanka

všetci ste takí mladí.Pomôcť by vám mal lekár.Treba zistiť príčinu zabúdania,to nie je normálne,aby ste v takom mladom veku tak zabúdali.Fórum vám v tom nepomôže,jedine lekár zistením príčiny a potom liečbou.

mimka2

tak nejak.pripajam sa sem .aj ked tema je starsia. tiez mam v hlave vygumovane. myslim ze nejaky blok alebo kereho oneho..snazim sa s tym zit ale obcas.. neviem

Pomaranč

Ja mám taký istý problém! A neviem čo s tým, je mi všetko jedno a mám už depresie sama so seba nič si nepamätám a nemám cit k nikomu a k ničomu. Uz mi nic nedava zmysel, vsetko mi pride take bezduche. Tiez nemam problem niekomu pomoct, ake neviem s nikym sucitit. myslim ze to je pasivna agresia. Mám 18 rokov.