caute...
Takze, doma s rodicmi je to poslednych par tyzdnov na nevydrzanie. Stale sa hadame a to hlavne s mojou matkou. Za vsetko krici, vrieska, vyhraza sa a vsetko vsetko....
Hada sa pre vsetko. Tak napriklad dnes rano: rozhodla som sa ist k babke aby som mala konecne pokoj. Po dlhom presviedcani ma pustila namiesto tyzdna na 1 noc. Rano ma napadlo ze pojdem do skoly rovno s kufrom nech nemusim ist domov a potom navyse cestovat, kedze babka byva pri skole. Zrazu na mna zacala vrieskat ze vsetko komplikujem (pritom by som to ulahcila) a ze nikam nejdem s kufrom a ze mam si zobrat malu tasku (do ktorej nic nedam ked ratam pocitac, knihy, zosity....) a ja ze nemam taku tasku a ona ze nikam teda nejdem a ostanem doma.... Vresk krik, postve vzdy proti mne aj ocina.
Mam 18 rokov, no ona hovori ze to nieje vobec podstatne ze ona o mne rozhoduje atd.... Kazdy krok jej musim hlasit, vysvetlovat, opisat...nemozem si vyjst s kamaratkou a ked hej len na hodinku a pri dome jak keby som mala 5.
Ja uz nevladzem..... Chcem ist na take dva tyzdne prec a chvilu si od nich odichnut. Ale to mne nedovolia. Napadlo ma ze by som sla byvat ku kamaratovi ale to by ma nepustili.
Mam psychicke problemy a vsetko je to podla mna kvoli matke.
Ked sa konecne tesim zo zivota, zacne rozpravat ako vidi ze sa trapim a ze jej klamem ze som v pohode a vtedy sa zacnem citit samozrejme zle.
Nevladzem......... Co mam robit??
Ako by som ich mohla presvedcit nech idem byvat k tomu kamosovi aspon na tyzden ? Ze si to chcem skusit a uvidi sa ....
Dakujem