Ahojte, uz neviem ako dalej. Vsetko sa zdrazuje, treba platit ucty, potraviny a benzin sa zakazdym zdrazuje, najom ide zakazdym hore, a roboty nikde. Ako do hajzlu mame my obycajni ludia vyzit a nezit kazdodenne v napati a depresiach a zufalstve, ci budeme mat zajtra na chlieb a ci nie? A ti hajzli v parlamente si sedia na svojich zadkoch a uzivaju si miliony z nasich dani... Co to je za spravodlivost, ze sa musime tak kazdodenne trapit a netesit sa zo zivota? Normalny vzdelany(ale aj nevzdelany) clovek, ktory chce robit, proste nemoze, lebo nema kde... stat sa o to nestara... pozeraju len na svoje rite. Potom sa cuduju, ze vzrasta kriminalita, ved bodaj by nie, ved ako maju ludia uzivit svoje deti? Hlupaci tam hore. Od nas beru dane a davaju ich ciganom, aby mali spokojny zivot a na nas nemyslia, hlavne ze sa vyvazaju na bavorakoch. Chce sa mi z toho systemu na svete vracat. Chcem obycajnu pracu a nemozem ju najst a som povinna kazdodenne trpiet proti vlastnej voli. Bude vobec niekedy lepsie?
Bezvysledne hladanie prace ma ubija....
No vlakom je to drahšie.
Náhodne lost taký pohreb vyjde riadne draho, ked sme leteli z BE bolo to vyše 600 eur pre 2.
Prve nie je problem, druhe je! A este v pripde nejakeho konfliktu, co je malo pravdepodobne! Ale je!
A nekricim :-)HaHa! Len mam trosku rozdrbanu klavesnicu na notase a obcas neje bodk! A niekedy ani A! Kurv!
Lost :DD.
Momentalne sa lepsie oplati ist do Rakuska! Pretoze tam sa pracovny trh otvoril len nedavno, a este sa to nestihlo zaplienit Rumunmi, Srbmi a co ja viem kym, ale uz sa to deje! Teda ze sa tato banda trepe aj tam! A vyhodu mas ze doma si za chvilu kedykolvek! Kym z Anglie mozes letiet kludne aj za 500euro, ked surne treba domov!
Anglani si mysleli ze tam dostnu lacnu prcovnu silu z Europy, ktor n nich bude robit! A v skutocnosti si tam dotiahli taku bandu, ze tazko sa jej niekedy zbavia! A to iste ostatny zapadny svet! Tam kde si niekedy mohol nechat otvoreny dom aj mesiac a nic ti nezmizlo, dnes musis dat dvere z 15tisicy ocele!
no a tie diskusne prispevky tiez stoja za prd:
Tak isto uprednostia najskor domaceho cloveka, ale domaci clovek nebude driet ako idiot za par supov :)
Cize myslim ze anglicko a celkovo zapad bude vzdy otvoreny ludom, co budu dret ako kone za par supov :D
A potom pridu na lacne Slovensko a budu tu Kingovia...
Samozrejme som to napisal zvelicene, ale neznamy ma v niecom podla mna pravdu.
Az na to, ze rovnako je to u nas pre nas, tj. kto sa snazi, tak pracu najde.
Az na to ze tu praca skor cloveka zabija, ako ho rozvija..