Bezvysledne hladanie prace ma ubija....

Príspevok v téme: Bezvysledne hladanie prace ma ubija....
Praca8

Ahojte, uz neviem ako dalej. Vsetko sa zdrazuje, treba platit ucty, potraviny a benzin sa zakazdym zdrazuje, najom ide zakazdym hore, a roboty nikde. Ako do hajzlu mame my obycajni ludia vyzit a nezit kazdodenne v napati a depresiach a zufalstve, ci budeme mat zajtra na chlieb a ci nie? A ti hajzli v parlamente si sedia na svojich zadkoch a uzivaju si miliony z nasich dani... Co to je za spravodlivost, ze sa musime tak kazdodenne trapit a netesit sa zo zivota? Normalny vzdelany(ale aj nevzdelany) clovek, ktory chce robit, proste nemoze, lebo nema kde... stat sa o to nestara... pozeraju len na svoje rite. Potom sa cuduju, ze vzrasta kriminalita, ved bodaj by nie, ved ako maju ludia uzivit svoje deti? Hlupaci tam hore. Od nas beru dane a davaju ich ciganom, aby mali spokojny zivot a na nas nemyslia, hlavne ze sa vyvazaju na bavorakoch. Chce sa mi z toho systemu na svete vracat. Chcem obycajnu pracu a nemozem ju najst a som povinna kazdodenne trpiet proti vlastnej voli. Bude vobec niekedy lepsie?

lost

No to ano, ale co by to stalo napr vlakom? :)
A pohreby nie su zase zo dna na den, i ked nie vzdy je mozne aj 2 tyzdne dopredu ziskat letenku.
Nastastie ale zomriet sa da len raz..

nezamy

Prve nie je problem, druhe je! A este v pripde nejakeho konfliktu, co je malo pravdepodobne! Ale je!
A nekricim :-)HaHa! Len mam trosku rozdrbanu klavesnicu na notase a obcas neje bodk! A niekedy ani A! Kurv!

lost

A aky vyznam ma letiet domov narychlo?
To na nejaky pohreb alebo co?
Ved ak uz raz vykrocim niekam, tak sa nebudem vraciat pod maminkinu suknu, ci? :D
Viem si predstavit len nejake nahle zdravotne problemy, zuby, rakovina a podobne.. Ale to prve by nemal byt problem riesit aj v zahranici, ci ?

nezamy

Momentalne sa lepsie oplati ist do Rakuska! Pretoze tam sa pracovny trh otvoril len nedavno, a este sa to nestihlo zaplienit Rumunmi, Srbmi a co ja viem kym, ale uz sa to deje! Teda ze sa tato banda trepe aj tam! A vyhodu mas ze doma si za chvilu kedykolvek! Kym z Anglie mozes letiet kludne aj za 500euro, ked surne treba domov!
Anglani si mysleli ze tam dostnu lacnu prcovnu silu z Europy, ktor n nich bude robit! A v skutocnosti si tam dotiahli taku bandu, ze tazko sa jej niekedy zbavia! A to iste ostatny zapadny svet! Tam kde si niekedy mohol nechat otvoreny dom aj mesiac a nic ti nezmizlo, dnes musis dat dvere z 15tisicy ocele!

lost

Tak isto uprednostia najskor domaceho cloveka, ale domaci clovek nebude driet ako idiot za par supov :)
Cize myslim ze anglicko a celkovo zapad bude vzdy otvoreny ludom, co budu dret ako kone za par supov :D
A potom pridu na lacne Slovensko a budu tu Kingovia...
Samozrejme som to napisal zvelicene, ale neznamy ma v niecom podla mna pravdu.
Az na to, ze rovnako je to u nas pre nas, tj. kto sa snazi, tak pracu najde.
Az na to ze tu praca skor cloveka zabija, ako ho rozvija..