stale som unavena, aj ked sa dobre vyspim, v poslednej dobe unavu pocitujem stale..idem si dat pre istotu vysetrit krv, ale skor si myslim ze to je mozno aj prichadzajucou jesenou , alebo nespravnou stravou? nemam ju taku zlu, ale pred cca polrokom som sa stravovala lepsie aj cvicila viac, teraz uz nemam moznost..nemate niekto dake dobre tipy a triky na dobre stravovanie a proti unave? a mozno aj nejake tipy ako sportovat ked nie je vela penazi na posilku..predtym som tam bola aj 3 krat do tyzdna a bola som vo velmi dobrej formy..teraz si to uz nemozem dovolit, pretoze sa stahujem do BA a tam su posilky dost drahe:-/
Preco som stale unavena? !!
Ahoj, skus sa viac zamerat na svoju zivotospravu a hlavne pitny rezim- niekedy je unava signalom, ze telo nema dostatok vody, teda je doslova ,,vystavene\\\". Ovocie a zelenina urcite tiez nemozu uskodit, a co sa tyka toho cvicenia, mne zvykne dost pomahat, ked sa aspon polhodinku denne, bars aj trikrat ci styrikrat do tyzdna, poriadne ponatahujem a trosku si zacvicim s cinkami, alebo taka dlhsia prechadzka po cerstvom vzduchu tiez dokaze pomoct.
skus vysetrit stitnu zlazu.. ja mam s nou problem a som uz niekolko rokov stale unavena... raz som spala 24hod som sa zobudila a nic spala by som stale.... skus tu sz..