Ženske pohlavné ochorenia

mony9260

RNG.. Viem, že ani po odstránení nie je vylúčené, že sa mi to nevráti. Beriem však Inoprinosine na imunitu. Tiež mi odporučili sa dať očkovať, no je to príliš drahé. Vieš mi poradiť nejaké prírodné vitamíny, ktoré by mi vírus potlačili. Ďakujem.

RNG

Virusy sa zialbohu rozlezu po celom tele, tj odstranenie bradavic to nevyriesi. A zakazdym, ked ti oslabne viralna obrana tak znova vylezu a budu nicit telo.
Dnes je s vyrusami spojene uz viacero rakovin, takze to nie je ziadna zanedbatelna zalezitost.
A to nehovorim o roznych inych virusoch, ktorych nosime dnes v tele plno cely zivot.

bububu

Včera som bola an tom prvok zakroku u gynekologa,a poviem Vám nebolelo to tak ako som čakala čiže som bola ,,milo,, prekvapena... a snád to pomôže!

RNG

Zvysovanie viralnej imunity odporucam kazdemu, najme v dnesnych casoch tichych viralnych epidemii, ked nosime v tele coraz viacej virusov a lekari ich neadresuju inac, nez potlacanim sympotomov ich cinnosti.
Na doplnky na to pozri cez Google.sk uvedenim rng herpes Pridavam este dalsie do zoznamu, ako monolaurin, citral, berberine a Sangre de Grado. Proti virusom treba bojovat najma zvnutra, mastickovanie zvonku ani vypalovanuie to nevyriesi v celom tele, a virusy su rozlezene.

bububu

takže vlastne u teba to pokašlala doktorka kožna 1x áno ?
ja dufam,že gynekolog mi to dobre spravi a musím si vyhladať ešte nejake špci lieky na to posilnenie imunity...tu mastičku by som nezačala použivať... a ty si teraz s tym v akom štadiu ?

mony9260

Je jedna mastička na to. Volá sa Aldara ale stojí cca 60€. Ja som si ju kúpila, no je to silná mastičky a kúsok zdravej pokožky mi spálila, tak som ju prestala užívať a poslali ma na vypaľovanie, no kožná to pokašľala a od vtedy mi začali neskutočné bolesti až to poriešili nemocnicou. Je tam najväčšia istota, že sa to nevráti ale beriem kopec liekov na imunitu a všeličo možné.

bububu

ano ano viem s mojim gynekologom sme sa o tom rozprávali,ja som moc citliva ale povedal že cely zákrok trva tak 2min..a ked bude bolesť neznesitelná,tak prestane zase to priloží a tak..som zvedava ako to zvládnem no neviem nemám tam toho vela ale nie su to tie malinke ale taä vačšie s bielou hlavičkou,,take stržne by som to povedala..
a presne aj o tej imunite sme sa bavili a ja mám celkovo imunitu oslabenu,to je zlé!
a tolko som tu čítala,že baby si to liečili mastičkami neviem čím to su podla mna HOVADINY maximálne najlepšie ti pomôže doktor a nie samoliečba