Kde rodiť?

jupiik

Hej hej Isabella, to som aj ja pocula ze je dobre ak niekto pri porode este je... teda priatel alebo manzel.Tak o tom som sa este teda so svojim nebavila ci by tam chcel byt, uvidime ked sa ho to spytam.Zatial ja tehotna este nie som ale planujeme :)

isabella

vsetko to zalezi od toho ake mas ty naroky na porodnicu a aj od samotneho porodu, prirodzeny porod bez komplikacii vacsinou nenuti ani personal sa spravat k rodicke nejak nevhodne, takze aj tam, kde by mozno boli protivni, budu v pohode...
ja som sice v ba nerodila, ale na kazdu porodnicu najdes aj nadavajuce mamicky a aj take co si ju nevedia vynachvalit... takze je to taka ruska ruleta, nikdy nevies co ta caka...
inak som pocula, vraj mava personal lepsi pristup k rodicke ak ju pri porode niekto sprevadza, si pred tym cudzim clovekom proste nedovolia tolko...

3nttt

ja som bola v ruzinove a bol tam taky mlady cur...doktor co si myslel ze je majster sveta. ale zase tam boli aj zlaty lekari,takze tazko. teraz idem na antolsku takze ti mozem potom dat vediet. aj na tu som pocula dobre aj zle.takze tak :)

jupiik

No moze byt, ja sa nehadam. O nej mi zas povedali ze tam moc kricia po tych mamickach co idu rodit, ze vobec nejsu ani trosku mily k nim. No ale to asi fakt zavisi od toho kto ma prave sluzbu. Ale dakujem nefinka za nazor :)

nefinka

ja som rodila napr. vo februari v ruzinove a nemôzem sa vôbec stazovat.
ono kazda nemocnica ma svoje plusy a minusy..vela zalezi aj od toho, kto ma prave sluzbu a to su veci, ktore neovplyvnis