Prosim vas viete mi povedat kde je najlepsia porodnica v Bratislave? Lebo niekto vravi ze do Ruzinova urcite nie, ze Kramare su take ako tak... tak neviem. Vie niekto z vlastnej skusenosti? Dakujem velmi pekne :)
Kde rodiť?
Hej hej Isabella, to som aj ja pocula ze je dobre ak niekto pri porode este je... teda priatel alebo manzel.Tak o tom som sa este teda so svojim nebavila ci by tam chcel byt, uvidime ked sa ho to spytam.Zatial ja tehotna este nie som ale planujeme :)
vsetko to zalezi od toho ake mas ty naroky na porodnicu a aj od samotneho porodu, prirodzeny porod bez komplikacii vacsinou nenuti ani personal sa spravat k rodicke nejak nevhodne, takze aj tam, kde by mozno boli protivni, budu v pohode...
ja som sice v ba nerodila, ale na kazdu porodnicu najdes aj nadavajuce mamicky a aj take co si ju nevedia vynachvalit... takze je to taka ruska ruleta, nikdy nevies co ta caka...
inak som pocula, vraj mava personal lepsi pristup k rodicke ak ju pri porode niekto sprevadza, si pred tym cudzim clovekom proste nedovolia tolko...
No moze byt, ja sa nehadam. O nej mi zas povedali ze tam moc kricia po tych mamickach co idu rodit, ze vobec nejsu ani trosku mily k nim. No ale to asi fakt zavisi od toho kto ma prave sluzbu. Ale dakujem nefinka za nazor :)
ja som rodila napr. vo februari v ruzinove a nemôzem sa vôbec stazovat.
ono kazda nemocnica ma svoje plusy a minusy..vela zalezi aj od toho, kto ma prave sluzbu a to su veci, ktore neovplyvnis