Bola som dobrá kamarátka s mojím kolegom, vravím bola, lebo neviem čo sa stalo, ale potom čo som odmietla jeho pozvanie na polročný prac. pobyt v zahraničí sa zmenil. Vyhýba sa mi, ak sa aj rozprávame, komunikuje so mnou máločo a je dosť odmeraný a má rôzne narážky na moju osobu ako napr.no s akým si bola, čo ste spolu robili a podobné nechutné reči. Nechápem, veď ja mám k nemu stále rovnaký vzťah, tak neviem ale po tom pol roku sa dosť zmenil k horšiemu. Čo si o tom myslíte, prečo je taký?
Čo to má znamenať?
urazene ego jesitaka, nevie prezit, ze si nezasunul do teba
No, ale veď mohol rátať s tým, že ho odmietnem, aj keby som s ním šla na ten pobyt, no nie?
Chcel nieco viac, ale podla mna chcel sex. Nie vztah. Odmietla si ten pobyt, kde zrejme ratal, ze si suchne a teraz ma urazene ego a dava to takto najavo. To je moj nazor na tvoju situaciu, nemusi to byt tak, ale zrejme je a nie je to ojedinele.
Tak vy si myslíte, že to bude tým, že chcel niečo viac ako len vzťah kolega-kolegyňa? Veď my sme boli ako dobrý kamaráti. Ak chcel mať so mnou vzťah, tak prečo mi to nedal najavo slovne?
Mhm. Asi si myslel že je neodolatelny.
no nedala si mu :D