Bola som dobrá kamarátka s mojím kolegom, vravím bola, lebo neviem čo sa stalo, ale potom čo som odmietla jeho pozvanie na polročný prac. pobyt v zahraničí sa zmenil. Vyhýba sa mi, ak sa aj rozprávame, komunikuje so mnou máločo a je dosť odmeraný a má rôzne narážky na moju osobu ako napr.no s akým si bola, čo ste spolu robili a podobné nechutné reči. Nechápem, veď ja mám k nemu stále rovnaký vzťah, tak neviem ale po tom pol roku sa dosť zmenil k horšiemu. Čo si o tom myslíte, prečo je taký?
Čo to má znamenať?
A to mám teraz zmeniť prácu, keď mi tak začal strpčovať život, alebo to časom prejde?
zjavne s tym odmietnutim nepocital :D
Maoam, no je to dost blbe uz len kvoli tomu, ze este ani spolu niesu a on uz ziarli. To si neviem predstavit, keby sa skutocne dali dohromady, asi dobre urobila, ze ho odmietla..
cajocka: no tento mal zjavne ine zamery s tebou
Aisha: no jasne, su aj taki, ale tak podla toho co pise, si myslim, ze zatial slo o to ostatne, nevylucujem, ze mal zaujem o vztah, ale podla reakcie je zjavne, ze je velmi velky jesitak, co je blbe
To sa s tými chlapmi nedá kamarátiť bez toho, aby nemysleli na sex? Veď mám aj iných kamarátov a oni sú v pohode.
Maoam, no je pravda, ze vacsina chlapov je - hlava prazdna, gule plne. Ale najdu sa aj vynimky..
no s tym milovanim by som bola opatrnejsia
cajocka, on si zrejme myslel, ze ked si tak rozumiete, tak aj ty chces s nim nieco mat alebo si myslel, ze je neodolatelny a neexistuje, aby si ho odmietla. Kazdopadne, co bolo uz nebude, ty si to brala ako kamaratstvo, on chcel zrejme kamaratov s benefitmi. Zistil, ze ty zrejme vobec takto neuvazujes, tak uz nebude na teba minat energiu.
Chce ta, miluje ta, ziarli. Jediny jeho problem je, ze si mysli, ze si ho odmietla kvoli inemu. Ak by ta chcel iba ohnut, netahal by ta niekde az na pol roka. Si s nim dobra kamaratka a chlapec si uz zacal namyslat, robil si plany a tvojim odmietnutim spadol z oblakov na zem. Tak sa citi sklamany a zavidi tomu (v jeho predstavach) s ktorym si podla neho ty, (aj ked si sama.)
:DD, tak patri asi k tym muzom, ktori si mysli, ze zena nieco take neodmietne a budes vdacna za polrocny zahranicny pobyt a svoju vdacnost za pozvanie nan prejavis o.i. tym, ze ho potesis aj sexualne