poradi mi niekto???

Ivka 1

saibod79
Sú aj hormonálne injekcie.Na to by Ti vedel lepšie zodpovedať odborník.Ak mi
napíšeš na mail,poskytnem Ti kontakt na
gynekológa ktorého som spomínala.Môžeš
konzultovať buď telefónicky alebo sa môžeš objednať k nemu na vyšetrenie a osobnú konzultáciu.Pomôžem samozrejme
rada aj ostatným.

saibod79

No vidíš, a ja by som chcela otehotnieť a môj gynekológ mi povedal,aby som pol roka brala HAK a že potom sa uvidí.A potom som sa od iného gynekológa (na chate)dozvedela nie veľmi príjemné veci,ohľadne tých tabletiek,a že on by ich žene, ktorá chce otehotnieť nikdy nepredpísal.A Cicca,ty nestrácaj nádej. Pred desiatimi rokmi, tiež sme mali pred maturitou a spolužiačka mala veľké bolesti v podbrušku,išla ku gynekológovi a ten jej povedal,že má zrasty na vajíčkovodoch a že nikdy nebude mať deti.A že je to jej vina,lebo to zanedbala,že mala k nemu prísť skôr.Úplne ju zdeptal.A ona nakoniec aj napriek jeho prognóze otehotnela,teraz má tri krásne deťúrence a štvrté na ceste.

Ivka 1

Tvorba vajičiek sa dá podporiť kombináciou
hormonálnych prípravkov od lekára + pitie
šťavy aloe s brusnicami v kombinácií s včelou materskou kašičkou. Tak to aspoň odporúča gynekológ s ktorým spolupracujem
aj svojim pacientkam.

cicca

tehotna by som este nechcela byt, tento rok maturujem, tak s myslim ze je to este skoro...neviem cim to moze byt, stale ma boli chrbat ako ked mam dostat menstruaciu a inak mi v podstate nic nieje, ale to co mi dnes povedal toho som sa zlakla, lebo deti by som chcela mat. Este som sa chcela opytat to, ze ked mi robil vnutorny ultrazvuk tak to by zistil ci som tehotna ze?

saibod79

Ahoj, nebuď smutná, mám rovnaký problém, ale bolo mi povedané, že tvorba vajíčka sa dá ovplyvniť a vyvolať hormonálnou liečbou.Stačí dobrý a ochotný lekár.Ak takého máš, a chceš otehotnieť,môžeš sa tešiť.Ak takého nemáš-ako ja napr.,pouvažuj o zmene. A keď už hovorím o zmene,vie mi niekto poradiť dobrého gynekológa v B.Bystrici?